Krapović: Odbornice pokušale da prevare Radovića nezakonitim dokumentima

Krapović je kazao da su u Demokratskoj Crnoj Gori ponosni na svaku prijavu koju je "OKG" podnio protiv te partije

10202 pregleda 24 reakcija 23 komentar(a)
Krapović, Foto: Demokrate
Krapović, Foto: Demokrate

Odbornice u Skupštini opštine Budva, Snežana Kuč (DPS) i Anđela Ivanović (Crnogorska) pokušale su da prevare predsjednika SO Budva Krsta Radovića zamolivši ga da im se zavedu i procesuiraju dalje nezakonita dokumenta koja ih čine bespravnim uzurpatorima, saopštio je odbornik Demokrata u lokalnom parlamentu i potpredsjednik te partije, Dragan Krapović.

Radović je danas pocijepao odluku o njegovom i razrješenju gradonačelnika Marka Carevića, koju su Kuč i Ivanovićeva donijele na ovjeru.

"Prije svega, želim da zahvalim kako koleginicama, tako i njihovim partijama što u zvaničnim saopštenjima konačno pravilno tumače cijelu ovu situaciju i ujdurmu koju su nametnuli građanima Budve i Crne Gore. Naime, do sada smo u javnosti bili u sporu o karakteru njihovih druženja hotelima, restoranima, ali je sada očigledno da kolege ipak imaju momente lucidnosti. Mi ne vidimo nikakav problem u druženju, jedino što nam malo kao građanima smeta jeste to što se na tim njihovim druženjima evidentno ne poštuju mjere NKT-a, dakle - svi su vidjeli iz medija da otvaranju sezone u TN Slovenska plaža nije bilo distance. Nije bilo distance, ali nema veze, važnije je da su prvi furešti (za Crnogorsku turisti) stigli,i to dvije kategorije gostiju, platežni gosti, dakle - oni koji plaćaju i ovi drugi, koji su plaćeni", stoji u Krapovićevom reagovanju na današnja saopštenja budvanskog DPS-a i Crnogorske.

"Dakle, dvije dame, po sopstvenom kazivanju odbornice lokalnog parlamenta su danas pokušale prevariti predsjednika SO Budva gospodina Radovića i to na način što su ga fino i kulturno zamolile da im se zavedu i procesuiraju dalje nezakonita dokumenta koja ih čine bespravnim uzurpatorima. Nadalje, kako same ističu, imaju akutan problem „nezaokružene pravne procedure“. Poznato je da problemi „nezaokružene pravne procedure“ znaju da izazovu teške poremećaje, na primjer poremećaj lažnog predstavljanja, konfuzije, te samovlašća i odsustva senzibiliteta za zakon i propise države Crne Gore. Zato im toplo preporučujemo da za početak kao terapiju uzmu časove Uvoda u pravo, da se manje nerviraju i prijete represijom, a ako to ne pomogne onda je bataljivanje javnog posla i politike definitivno jedini lijek. Naravno pored toga što bi njima pomoglo, uvjereni smo da bi to bilo ljekovito i za našu Budvu", dodao je Krapović.

On je kazao da su u Demokratskoj Crnoj Gori ponosni na svaku prijavu koju je "OKG" podnio protiv te partije.

"Obavještavamo javnost da niti jedan jedini funkcioner Demokrata nije optužen, niti je počinio ikad ni krivično, ni prekšajno, ni nedolično djelo, dok su se vaši funkcioneri utrkivali da potkažu jedan drugog, priznaju i što jesu i što nisu, u zamjenu za kazne ispod zakonskog minimuma ili bijeg u susjednu Srbiju", zaključio je Krapović.

Bonus video: