Demokrate: DPS je satelit mafije, a brend Vuka i Voje

"Oni koji kriminalizuju društvo, siju netrpeljivost i prave razdore, poslednji su koji mogu pridikovati pomiriteljskim skupovima i građanima koji se protive otimačini koju režira Kleronacionalistička partija socijalista Crne Gore. Stoga pozivamo sve mlade ljude da zajedno dislajkujemo mržnju, podjele, šovinizam i ratno-huskačku retoriku DPS-a, odnosno politiku beogradskog Vuka i Voje", ističe se u saopštenju Demokrata

5564 pregleda 13 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora

Demokratska Crna Gora nikada nije bila, niti će ikada biti bilo čiji satelit, ali je zato DPS satelit mafije, a brend Vuka i Voje, saopšteno je danas iz Demokratske Crne Gore.

Oni su reagovali na saopštenje Demokratske partije socijalista (DPS) u kojem se između ostalog navodi da su "litije predvodili političari" i da je "crnogorska zastava zloupotrijebljena".

"Oni koji kriminalizuju društvo, siju netrpeljivost i prave razdore, poslednji su koji mogu pridikovati pomiriteljskim skupovima i građanima koji se protive otimačini koju režira Kleronacionalistička partija socijalista Crne Gore. Stoga pozivamo sve mlade ljude da zajedno dislajkujemo mržnju, podjele, šovinizam i ratno-huskačku retoriku DPS-a, odnosno politiku beogradskog Vuka i Voje", ističe se u saopštenju Demokrata.

Iz te partije su dodali da su sigurni da iz DPS-a dobro znaju ko su Vuk i Voja.

"Ali ćemo vas, javnosti radi, još jedanput podsjetiti na to da je Vuk Drašković, poznat po identičnom nacional-šovinizmu kakav baštini DPS rado viđen gost na vašim kongresima i žurkama. Takođe, drug Voja, klasični klero-nacionalista, politički je idol vašem šefu koji se zamalo istopio čestitajući mu izlazak iz Ševeningena. Mi mladi, neopterećeni balastom prošlosti, ne razumijemo politiku DPS-a nastalu u kuhinjama njihovih ideoloških mentora Vuka Draškovića, Vojislava Šešelja i Vojislava Koštunice", poručile su Demokrate.

Oni navode da ne razumiju i nikada neće podržati politiku puzanja pred onima koji kriju Svetozara Marovića i izvršavanja njihovih naloga.

"To je politika u kojoj je DPS samo šraf u sada već truloj ideološko-identitetskoj labaratoriji Vuka i Voje. Na sreću, i laboranti i njihovi izumi završili su na marginama društva na kojima će uskoro završiti i najotrovniji njihov izum – DPS. Očigledno je da su društvene margine all inclusive ponuda za svađalice i sijače zle krvi među braćom, jer za drugo i nijeste. Stoga svi moramo ustati protiv Voje, Vuka i produkta njihove šovinističko-nacionalističke laboratorije – DPS-a, jer mi mladi imamo obavezu i dužnost da svojim potomcima ostavimo pomirenu, savremenu i evropsku Crnu Goru", piše u saopštenju Demokrata.

Bonus video: