"Bečićevi jurišnici ne znaju za političko dno"

DPS: Demokrate uprkos identifikaciji osobe koja je ubacila suzavac, pokušavaju da podmetnu policiji

Oni su dodali da daju punu podršku policiji i pravosudnim organima, "da sačuvaju red i mir u Crnoj Gori i da svakog izgrednika, pa i one kamuflirane u političare, odlučno spriječe da provociraju sukobe i nerede u cilju spašavanja svojih propalih političkih karijera"

5778 pregleda 186 reakcija 27 komentar(a)
DPS, Foto: DPS
DPS, Foto: DPS

Budvanska pobuna, posložila je sve aktere opozicione scene i postavila ih na svoja mjesta, saoptio je DPS.

"Jasno je kome je koja uloga bila namijenjena: od Demokratskog fronta do budvanskih sveštenika SPC. Ipak, ona najnečasnija, dodijeljena je Bečićevim huliganima. Da li iz razloga što je Demokratski front, poznat po svom otvorenom animozitetu prema Bečiću, ove umišljene revolucionare, namjerno htio da ponizi pa ih sveo na nivo siledžija, običnih uličara, i to samo na lokalnom nivou, ili se prosto ova uloga sama nametnula, imajući u vidu očajnu poziciju u kojoj se nakon 4 godine bojkota Parlamenta, ova grupa bez političke fizionomije nalazi", kaže se u saopštenju.

Oni su kazali  da je jučerašnji događaj je još jednom pokazao da Bečićevi jurišnici nemaju skrupula i da ne znaju za političko dno.

"Uspjeli su i majku da posvađaju sa ćerkom koja je njihov član i da je natjeraju da se od nje ogradi. I to samo zato što je ćerka rekla istinu: da su suzavac među djecu u Budvi bacili huligani sa ulica. Da bi tzv. lider Bečić mogao da vrijeđa i etiketira časne ljude, dajući tako sebi na značaju, i da bezočno širi laži o tom događaju. Šta drugo i očekivati od tog političkog luzera koji i sopstvenu majku zloupotrebljava u političke svrhe", kaže se u saopštenju.

Oni   tvrde da su sinoć  Demokrate imali novu detonaciju u emisiji jedne opozicione televizije.

"Grupi istomišljenika funkcioner ove partije pokazao je sa svog laptopa nekakav snimak i odmah nakon toga uskliknuo kako je to ključni dokaz da je policija kriva za suzavac u Mediteranskom centru?! Bila je to još jedna dimna bomba koja je eksplodirala u rukama pripadnika huliganskog krila Demokratskog fronta, trenutno pod lažnim imenom “Demokrate”. Jer upravo je juče javnost zvanično obaviještena da je identifikovan jedan od izvršilaca ovog kriminalnog djela, da je iz Kotora i da se traga za ostalima. Laž koju pokušavaju da pripišu policiji ravna je onom podmetanju da je policajac za vrijeme litija u Nikšiću povrijedio dječaka u Kini", tvrde u ovoj političkoj strukturi.

Podsjećamo, sinoć je generalni sekretar Demokrata Boris Bogdanović gostujući u emisiji "Načisto", pokazao snimak na kome se, kako tvrdi, vidi da policija ispaljuje suzavac na građane. 

Iz Uprave policije prethodno su saopštili da je identifikovan jedan od počinilaca ovog   čina, dok se  za ostalima traga.

Kako su kazali, "s obzirom na to da imena inspiratora budvanske pobune znamo, veoma je važno da nadležni organi što prije otkriju i procesuiraju sve počinioce ovog gnusnog akta. I ne samo njih nego sve one huligane koji su nasrtali na policiju, gađali je kamenicama, palili kontejnere, bacali dimne bombe po mediteranskoj Budvi", kaže se u saopštenju.

Oni su dodali da daju punu podršku policiji i pravosudnim organima, "da sačuvaju red i mir u Crnoj Gori i da svakog izgrednika, pa i one kamuflirane u političare, odlučno spriječe da provociraju sukobe i nerede u cilju spašavanja svojih propalih političkih karijera", zaključeno je u saopštenju.