DPS Budva: Jako sunce nije prijalo Careviću i Radoviću, i dalje se zavaravaju da su lokalni funkcioneri

"Najmanje što smo očekivali od grbaljskog umišljenog Njegoša, jeste da saopšti, koliki račun je njegova firma Carinvest ispostavila Opštini Budva"

10197 pregleda 31 reakcija 31 komentar(a)
DPS Budva, Foto: DPS
DPS Budva, Foto: DPS

Pretjerano izlaganje jakom suncu, na ledini ispred zgrade Opštine Budva, očigledno nije prijalo Careviću i Radoviću koji i dalje zavaravaju sebe da su lokalni funkcioneri, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Budva.

Gradonačelnik Budve Marko Carević i predsjednik Skupštine opštine (SO) Budva Krsto Radović otvaorili su danas put koji vodi do zgrada prosvjetara i zaposlenih u Upravi policije u Budvi, koja je nedavno izgrađena.

"Ruku na srce, u novoj cirkus ceremoniji takozvanog svečanog otvaranja ulice u Dubovici, najviše razloga za slavlje imao je niko drugi do Carević, koji je, gle čuda, bio podizvođač u ovom, kao i u svakom infrastrukturnom poslu dok je bio na čelu opštine. Najmanje što smo očekivali od grbaljskog umišljenog Njegoša, jeste da saopšti, koliki račun je njegova firma Carinvest ispostavila Opštini Budva, za pomenuti projekat. Naravno, nemamo iluziju da će nam sada, kao što nije ni ranije, reći koliko je novca zaradio od ovog posla. Šta tek da kažemo za usamljenog, i od svih ostavljenog Radovića, trik pitanje je da li će do kraja avgustovskog sunca ukapirati, na šta smo ga upozoravali gotovo mjesec dana. Da je izložen, potrošen i odbačen od strane funkcionera iz Podgorice, te da ga čeka postupak pred nadležnim institucijama", ističe se u saopštenju DPS Budva.

Oni su poručili Careviću i Radoviću da se sklone sa sunca.

"Gospodo bivši, najdobronamjernije vam poručujemo da se sklonite sa sunca i prestanete da maltretirate Budvu i naše sugrađane. Nema razloga da brinete, mi ćemo u narednim danima jasno demistifikovati na koji način se radilo, odnosno džabalebarilo u Budvi, tokom prethodne tri i po godine", zaključuje se u saopštenju DPS Budva.

Bonus video: