"odbornici dps-a dali naredbu miliciji da prebijaju budvansku djecu"

Radović: Prvi put za tri i po godine nema plate; Jovanović: Vlasnik obezbjeđenja ministar Bošković

"Jauci iz budvanske stanice policije se čuju svakodnevno, tamo se prebijaju budvanska djeca. Ta policija radi po naredbi Nikole Divanovića, Vladimira Bulatovića, Predraga Jelušića, i ministarke Suzane Pribilović. To je SS divizija DPS- a koja je spremna da strijelja građane ako im naredi šef partije. Vođa odborničke grupe je Marko Vuković, a za njim odmah Gojko Ljubanović, Snežana Kuč, Vesna Nišavić, Dragana Pima, Boris Rafailović, Milija Sekulović, Božo Lazović, Predrag Dajković, Sanja Đedović, Milan Zec, Goran Boreta, Milica Petričević, Marina Gardašević, Predrag Milašević, Anđela Borilović (Ivanović) i Stevan Džaković"

39747 pregleda 291 reakcija 69 komentar(a)
Radović, Foto: Printscreen
Radović, Foto: Printscreen

Krsto Radović je poručio da Opština Budva prvi put za tri i po godine, nje isplatila platu zaposlenima.

“To je prvi pečat DPS-a i pljačke DPS-a. Apelujem na budvansku policiju . Pozivam ove odbornike da povuku naredbu koju su dali miliciji koja tuče i maltretira naše sugrađane. Jauci iz budvanske stanice policije se čuju svakodnevno, tamo se prebijaju budvanska djeca. Ta policija radi po naredbi Nikole Divanovića, Vladimira Bulatovića, Predraga Jelušića, i ministarke Suzane Pribilović. To je SS divizija DPS- a koja je spremna da strijelja građane ako im naredi šef partije. Vođa odborničke grupe je Marko Vuković, a za njim odmag Gojko Ljubanović, Snežana Kuč, Vesna Nišavić, Dragana Pima, Boris Rafailović, Milija Sekulović, Božo Lazović, Predrag Dajković, Sanja Đedović, Milan Zec, Goran Boreta, Milica Petričević, Marina Gardašević, Predrag Milašević, Anđela Borilović (Ivanović) i Stevan Džaković" kazao je Radović.

 

On je poručio da povuku naredbu, jer moraju da znaju da se u životu lijevak okrene.

Šef Carevićevog kabineta Nikola Jovanović je kazao da im je danas ponovo zabranjeno da uđu i spriječeni da rade ono za šta ih je narod izabrao.

 

“Želim da obavijestim cijelu crnogorsku javnost da su angažovali obezbjeđenje čiji je vlasnik multiministar Predrag Bošković i da su po njegovoj naredbi oni ovdje da sprečavaju građane da ostvaruju svoja prava. Dakle, ministar DPS sa još jednom ministarkom Suzanom Pribilović i 17 odbornika DPS, SD, Crnogorske i onog nezavisnog odbornika od pameti, Stevana Džakovića sprečavaju nas da uđemo. Poručujem im da će tako morati da rade do zadnjeg dana, ostalo je još 58 dana kada ćemo vas konačno odavde, voljom građana, naglavačke izbaciti iz fotelja. Neviđenu torturu koju su sproveli prema građanima Budve, nećemo zaboraviti ni oprostiti”, kazao je Jovanović.

Preporučujemo za Vas