Demokrate Žabljak: Odsustvo sposobnosti kadrova DPS-a, nije opravdanje za prodaju autobuske stanice

"Predsjednik Opštine Veselin Vukićević predložio je na dnevni red odluku o prodaji zemljišta autobuske stanice, što je još jedna u nizu odluka koje se suprostavljaju interesima građana i opštine. Očigledno je da iza svega stoji partijska i finansijska računica, kako bi se i ova imovina predala u vlasništvo i na upravljanje nekome iz vrha režima", kaže se u saopštenju

4638 pregleda 5 komentar(a)
Demokrate, Foto: Demokrate
Demokrate, Foto: Demokrate

Juče održanu sjednicu Skupštine opštine Žabljak, obilježio je nastavak sprovođenja pogubne politike DPS vlasti, tvrdi OO Demokrata iz te opštine.

"Predsjednik Opštine Veselin Vukićević predložio je na dnevni red odluku o prodaji zemljišta autobuske stanice, što je još jedna u nizu odluka koje se suprostavljaju interesima građana i opštine. Očigledno je da iza svega stoji partijska i finansijska računica, kako bi se i ova imovina predala u vlasništvo i na upravljanje nekome iz vrha režima", kaže se u saopštenju. Autobuska stanica u gradu turizma, može i mora da funkcioniše rentabilno, kažu oni, a odsustvo sposobnosti, inovativnosti i kadrova vladajuće strukture nije opravdanje da se ista prodaje.

"U prilog ovoj tvrdnji ide i izjava predsjednika Opštine da vlast nema kadrova da upravlja Autobuskom stanicom i da ona konstantno posluje sa gubitkom", kaže se u saopštenju.

Oni su kazali da o potpunom odsustvu odgovornosti prema građanima svjedoči i izvještaj direktora JKP Rajka Boškovića iz koga se vidi da u periodu kada voda nije bila za piće, o tom nijesu obavijestili građane. "Klub odbornika Demokrata Žabljak oštro osuđuje gaženje Ustava Crne Gore i osnovnih ljudskih prava u Budvi, kao i progon funkcionera Demokratske Crne Gore. Svjedočimo posljednjim trzajima posljednjeg autokratskog režima na tlu Evrope", zaključeno je u saopštenju.

Bonus video: