"režim promoviše svađe i dijeli narod"

Medojević: DF spreman da ispuni Bečićev uslov, opozicija mora da se ujedini

Jedan od lidera DF-a je istakao i da su spremni da idu korak dalje, da predlože da nijedan poslanik koji je bio u ovom sazivu Parlamenta ne bude na listi

60962 pregleda 3091 reakcija 118 komentar(a)
Medojević, Foto: Boris Pejović
Medojević, Foto: Boris Pejović

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević poručio je da su lideri tog političkog saveza spremni da ispune uslov koji je predložio predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić, da ne budu na zajedničkoj izbornoj listi opozicije.

Bečić je ranije danas kazao da je spreman da ne bude na jedinstvenoj poslaničkoj listi opozicije, ako su na isto spremni svi ostali opozicioni lideri, kao i svi oni koji imaju tri i više poslaničkih mandata.

“Ovdje su ljudi koji su bili spremni glavu da daju za ovu državu, za ovaj narod, za promjene. Govorim u moje ime, ime Andrije Mandića i Milana Kneževića da ako je to uslov da se konačno sastavi ta jedinstvena lista i da povedemo narod u oslobođenje, da uradimo to što narod od nas očekuje, odmah obećanje -nijedan od nas neće biti na izbornoj listi. Nema nikakvih problema, samo što prije da završavamo i da idemo u kampanju da pobijedimo ovaj režim”, rekao je Medojević u Skupštini.

Istakao je da su spremni da idu i korak dalje, da predlože da nijedan poslanik koji je bio u ovom sazivu Parlamenta ne bude na listi.

On je poručio da opozicija mora da se ujedini “ako već režim promoviše svađe i dijeli ovaj narod. “Podijelili su oca i sina, raskidaju se kumstva, raskidaju se prijateljstva. Jedino što interesuje (Mila) Đukanovića je očuvanje njegove vlasti...”, kazao je Medojević.

Preporučujemo za Vas