Ivanović za "Vijesti": Zakazala sam po hitnom postupku sjednicu SO Budva

"Napravljene su velike olakšice za građane kako bi zajednicki prebrodili sve finanaijske probleme koje imamo i koji nam se potencijalno mogu javiti u budućnosti. Zbog neozbiljnosti prethodnika u izvršnoj vlasti imamo problem sa deblokadom računa, ali dajemo sve od sebe da problem što prije prevaziđemo u interesu svih nas”, istakla je Ivanović

19743 pregleda 404 reakcija 64 komentar(a)
Ivanović, Foto: Luka Zeković
Ivanović, Foto: Luka Zeković

Anđela Ivanović, koju je odbornička većina imenovala ze predsjednicu parlamenta, potvrdila je Vijestima da je po hitnom postupku za subotu zakazala sjednicu Skupštine opštine.

Odbacila je optužbe da je odbornicima zabranila da predaju dokumenta.

“U toku inspekcijskog nadzora koji je urađen 30. juna utvrđena je nepravilnost da poslovi prijema, razvrstavanja, raspoređivanja, evidentiranja i otpremanja akata, čuvanja predmeta, kao i druga postupanja sa službenim materijalom koja nastaju u radu Skupštine Opštine Budva nijesu u skladu sa članom 7 Uputstva o načinu vršenja kancelarijskog poslovanja. Takođe, s obzirom na mjere NKT i povećan broj oboljelih od Covid 19, dok ne otklonimo nepravilnosti i smanji se broj oboljelih sve zahtjeve mogu dostaviti na moj mail lično, dobiće odgovor i biće protokolisano”, kazala je "Vijestima" Ivanović.

Ona je dodala da “zaista nema vremena za bavljenjem ljudima koji su sebi mimo zakona obračunavali plate i određivali koeficijente, a svako jutro ispred opštine nađu razloga da nekoga drugoga prozivaju”.

Ona je dostavila Vijestima i akte koji će biti razmatrani u subotu na sjednici SO.

"Napravljene su velike olakšice za građane kako bi zajednicki prebrodili sve finanaijske probleme koje imamo i koji nam se potencijalno mogu javiti u budućnosti. Zbog neozbiljnosti prethodnika u izvršnoj vlasti imamo problem sa deblokadom računa, ali dajemo sve od sebe da problem što prije prevaziđemo u interesu svih nas”, istakla je Ivanović.

Bonus video: