Adžić Krapoviću: Odgovorite DF-u i ostalim srodnim partijama

“Ako ste već, kako navodite, pomogli “braći” Albanicima u Tuzima, nećete valjda ostaviti “braću” Srbe na cjedilu. Oni od vas očekuju odgovor”, poručio je na kraju Adžić Krapoviću

9172 pregleda 80 reakcija 80 komentar(a)
Adžić, Foto: URA
Adžić, Foto: URA

Potpredsjednik URA Filip Adžić kazao je da je apsurdno da o zajedničkoj opoziconoj listi govori partija koja protekle četiri godine radi sve protiv opozicionog jedinstva.

On je odgovorio na navode potpredsjednika Demokrata Dragana Krapovića.

“Apsurdno je da o zajedničkoj opoziconoj listi govori partija koja protekle četiri godine radi sve protiv opozicionog jedinstva. Kad je čitava opozicija imala zajedničke proteste, vi ste pravili svoje. Kad je čitava opozicija potpisala sporazum da ne nastupa na izborima, vi ste jedini izašli. Kada je čitava opozicija odlučila da ne bude u odboru Brana Gvozdenovića, vi ste tamo sjeli iza leđa opozicije. Ostavite se vi URA-e, odgovorite DF-u i ostalim srodnim partijama”, poručio je Adžić Krapoviću.

On je istakao i da su Demokrate "u svađi sa svim relevantim političkim subjektima u opoziciji i da je to ključni razlog zbog kog bez URA-e ne mogu da se sastanu, a kamoli dogovore sa opozicionim kolegama."

“Zato se i bavite jeftinom populističkom propagandom. Prestanite više sa izgovorima i skrivanjem, tražeći krivica na drugim adresama - to vam više neće proći! Izvolite, dogovorite se sa Demokratskim frontom”, ukazao je Adžić.

“Ako ste već, kako navodite, pomogli “braći” Albanicima u Tuzima, nećete valjda ostaviti “braću” Srbe na cjedilu. Oni od vas očekuju odgovor”, poručio je na kraju Adžić Krapoviću.

Bonus video: