Bokeški forum: Dozovite se pameti, odložite izbore

„Na brojna pitanja nemate odgovor i sprovođenje izbornog procesa u potpunoj je suprotnosti sa svim mjerama NKT"

3028 pregleda 2 komentar(a)
Bokeški forum, Foto: Bokeški forum
Bokeški forum, Foto: Bokeški forum

Uslovi u kojima trebaju da se održe izbori 30.avgusta daleko su od regularnih i u slučaju da ih ne odložite, smatraćemo vlast odgovornom za narušavanje ljudskog zdravlja i ugoržavanje života.

To je saopšteno danas iz građanske liste Bokeški Forum koja učestvuje na lokalnim izborima u Tivtu.

Iz Bokeškog Forma su saopštili su svi izbori „organizovani pod dirigentskom palicom DPS-a i njegovih satelita tokom ovih 30 godina bili ispod svih demokratskih kriterijuma, ali ovi koji za nešto više od mjesec treba da se održe su klasična pljačka pod maskama.“

„Na brojna pitanja nemate odgovor i sprovođenje izbornog procesa u potpunoj je suprotnosti sa svim mjerama NKT. Kako ćete identifikovati glasača koji dolazi na izborno mjesto (maske se ne smiju skidati)? Kako ćete obezbijediti rad biračkih odbora poštujući socijalnu distancu? Kako ćete omogućiti glasanje putem pisma i boravak u istoj prostoriji sa osobom za koju se zna da je pozitivna na COVID-19, a sa kojom je potreban makar i minimalni kontakt... ? Još je mnogo razloga koji održavanje ovih izbora na pomenuti datum čine besmislenim“, ocijenio je Bokeškog foruma.

Smatraju da je predstojeća izborna bitka najvažnija DPS-u i njegovim satelitima „koji pošto poto želite da zadržite fotelje“, ali da ona nije vrijedna ljudskog zdravlja i života.

„Dozovite se bar ovog puta u pamet, odložite izbore. Nisu “šećer u vodu”.- zaključeno je iz Bokeškog foruma.

Bonus video: