Brajović: I u Ulcinju ćemo ostvariti sjajan rezultat

"Sicijaldemokrate na svakim izborima doživljava najveći rast u čitavoj Crnoj Gori. Postižemo ga u samostalnom nastupu, zato što nezavisno djelujemo i zato što biramo sa kim ćemo u koaliciju - sa onima koji žele dobro Crnoj Gori, a ne dobro svojim interesima i ideologijama koje su poražene još devedesetih na ovim prostorima", rekao je Brajović
105 pregleda 13 komentar(a)
Ažurirano: 31.01.2018. 21:48h

Predsjednik Socijaldemokrata Ivan Brajović ubijeđen je da će ta partija na lokalnim izborima u Ulcinju, koji se održavaju 4. februara, ostvariti "sjajan rezultat".

"Sicijaldemokrate na svakim izborima doživljava najveći rast u čitavoj Crnoj Gori. Postižemo ga u samostalnom nastupu, zato što nezavisno djelujemo i zato što biramo sa kim ćemo u koaliciju - sa onima koji žele dobro Crnoj Gori, a ne dobro svojim interesima i ideologijama koje su poražene još devedesetih na ovim prostorima. Najveće poraze su doživjeli upravo u multietničkim i multikonfesionalnim sredinama kao što je Ulcinj, zato što građani najjužnijeg crnogorskog grada dobro znaju da ništa nije sveto kao sloga, da ništa nije neophodno kao ljubav i da ništa ne traje i ništa se ne pamti kao dostojanstven život među svojima, među drugima, među različitima, ali među ljudima", kazao je Brajović.

On je sa završne Konvencije SD-a pozvao građane Ulcinja da 4. februara "uzdignuta čela, mirne savjesti, dostojanstveno i hrabro, izađite na izbore i zaokružite Socijaldemokrate Crne Gore ".

Član Predsjedništva SD i kandidat na listi “Socijaldemokrate - Ivan Brajović - Dosljedno za Ulcinj”, Selim Resulbegović, istakao je da građani Ulcinja u nedjelju imaju lak izbor.

"Zaokruživanjem broja 1, vi glasate za građansku partiju sa dubokim socijaldemokratskim korijenima, koja je uvijek bila opredijeljena za multietničnost i multikonfesionalnost i dosljedna ostvarivanju svog izbornog programa. Borili smo se i ostvarili dva glavna programska cilja - nezavisnu Crnu Goru i članstvo u NATO, dok intenzivno radimo i na sledeća dva - članstvu u EU i što je najvažnije za naše građane, ubrzanom ekonomskom razvoju. Upravo iz tih razloga smo protiv svih onih koji u predizbornim kampanjama samo obećavaju, a kada dođu na vlast od tih obećanja ne bude ništa, osim ostvarenja ličnih interesa pojedinaca i određenih gupacija", kazao je Resulbegović.

Nosilac izborne liste "Socijaldemokrate - Ivan Brajović - Dosljedno za Ulcinj", Ćazim Hodžić, rekao je da ta partija "neće obećavati brda i doline i nerealne milionske investicije", već da će rješavati svakodnevne probleme građana i učiniti sve da Ulcinj ponovo bude nosilac crnogorskog turizma, a ne najsiromašnija primorska opština.

Galerija

Bonus video: