Armenko: DF blati moje ime zarad sitnih političkih poena

" Pare koje sam pozajmio moja je đedovina i to zna cijela Budva i to znaju državni organi sudstvo i tužilastvo“, naveo je Armenko u reagovanju

9883 pregleda 13 komentar(a)
Ilija Armenko, Foto: Vuk Lajović
Ilija Armenko, Foto: Vuk Lajović

Petrovčanin Ilija Armenko demantovao je navode budvanskog odbora Demokratskog fronta , koji je pomenuo njegove ime u kontekstu da je dio Organizovanen kriminalne grupe Svetozara Marovića, kome je pozajmio novac.

„Želim da dematujem notorne laži spekulacije koje DF iznosi protiv mene i blati moje ime radi sitnih političkih interesa. Ne želeći da se bavim sa njima jer nisu dostojni pomemena njihovog imena da ne kažem nešto gore, napiminjem što dokazujem ispred nadležnih organa Crne Gore da sam novac pozajmio Opštini Budvi 2008. sa namjerom da se izgradi na Zavali postrojenje za desalinizaciju. Zamoljen sam od tadašnjeg rukovostva. Pare koje sam pozajmio moja je đedovina i to zna cijela Budva i to znaju državni organi sudstvo i tužilastvo“, naveo je Armenko u reagovanju.

On je naglasio da je sasvim normalno to što traži da mu se vrati novac koji je pozajmio .

„ Ne stidim se ničega što sam uradio, a oni koji me prozvaju imaju mnogo nečasnih repova iza sebe, koliko znam, a znam dosta njih kojima je mnogo učinjeno od strane DPS u teškim trenucima po njihovu egzistenciju i većina njih je dobila posao i probijali se na funkcije preko DPS, a sada bljuju vatru i dijele narod. Smiješno da nije istinito, to je staro pravilo ko tebe hlebom ti njega kamenom .Napominjem da bih to uradio i da nije bio DPS na vlasti jer tadašnja Budva nije imala Regionalni vodovod. A ko je uzeo pare i ko je priznao, to je posao za tužlastvo, ne za DF koji bi vollio da odlučuje o svemu, a na sreću svih nas to se neće desiti bar na republičkom nivou“, istakao je Armenko.

On je naglasio da sve sto je stekao u životu, stekao na pošten način.

„To zna svaki dobronamjerni građanin Budve i Petrovca.Za razliku od većine iz DF, gdje ima časnih i poštenih pojedinaca.To im je hvala za sve što im je uradila moja malenkost. Lično sam mnoge od njih nažalost zaposlio, ili bar pomogao da se zaposle. Mi smo narod koji brzo zaboravlja“, zaključio je Armenko.

Bonus video: