o predlogu premijera za isplatu zarada zaposlenima u opštini budva

Bečić: Markovićeva izjava pokazuje svo licemjerstvo njegove politike i partije

"Grobar nikada nije mogao biti spasilac, grobar ostaje grobar i zato nikada više ne smijemo dozvoliti da takvi upravljaju našim sudbinama", poručio je Bečić

5906 pregleda 53 reakcija 53 komentar(a)
Koalicija "Mir je naša nacija", Foto: Koalicija Mir je naša nacija
Koalicija "Mir je naša nacija", Foto: Koalicija Mir je naša nacija

Izjava premijera Duška Markovića o isplati zarada zaposlenima u Opštini Budva pokazuje svo licemjerstvo njegove politike i partije koju predvodi, kazao je lider koalicije "Mir je naša nacija", Aleksa Bečić.

"Grobari Budve koji su opljačkali i uništili Budvu, koji su realizovali koruptivni posao sa postrojenjem za prečišćavanjem otpadnih voda, koji su nezakonito blokirali račun Opštine na kojem ima sredstava za isplatu plata, sada hoće da budu „spasioci“ koji će, gle čuda, iz državne, tekuće budžetske rezerve, isplatiti plate desetak dana pred izbore. Toliko bijedno, jeftino, jadno, da izaziva gadluk kod svakog slobodnog građanina i Budve i Crne Gore. Grobar nikada nije mogao biti spasilac, grobar ostaje grobar i zato nikada više ne smijemo dozvoliti da takvi upravljaju našim sudbinama", poručio je Bečić.

Marković je juče saopštio da je predložio rukovodstvu Opštine Budva da Vlada obezbijedi iz tekuće rezerve budžeta novac za zarade zaposlenima u Opštini kojoj je za vrijeme prethodne vlasti blokiran račun.

"Za četiri nepune godine našeg upravljanja Budvom, svaka plata je isplaćena redovno, opštinska preduzeća su oporavljena, vraćeno je preko 30 miliona eura dugova koje ste nam ostavili, nije napravljen cent novog zaduženja, desio se procvat Opštine i u moralnom, i u investicionom, i u finansijskom smislu. Čim su stigli vaši batinaši, pajseri, suzavci, politička korupcija i pravno nasilje, nastali su problemi i blokade. Vi umijete samo da otimate i devastirate, zato što je džep vaša nacija. Mi umijemo samo da spajamo, moralno uzdižemo i ekonomski oporavljamo. Zato je Budva naša nacija, zato je mir naša nacija i zato se od 30. avgusta nikada više nećete pitati ni i Budvi, ni u Crnoj Gori", zaključio je Bečić.

Preporučujemo za Vas