Đukanović na Koniku: Pred nama su izbori od istorijske važnosti, očekujemo ubjedljivu pobjedu

Predsjednik je kazao da Demokratska partija socijalista ima tradicionalno izuzetnu podršku u ovim djelovima Glavnog grada i da je ubijeđen da će tako biti i ovog puta, uz očekivanje da će biti ostvaren najbolji rezultat do sada

11290 pregleda 88 reakcija 88 komentar(a)
Predsjendik Crne Gore na Koniku, Foto: DPS
Predsjendik Crne Gore na Koniku, Foto: DPS

Predsjednik DPS-a Milo Đukanović, u okviru kampanje za predstojeće parlamentarne izbore posjetio je Stari Aerodrom i Konik.

Sastanku su prisustvovali predsjednik Odbora Glavnog grada Časlav Vešović, član Predsjedništva i gradonačelnik Ivan Vuković, član Predsjedništva i koordinator za Konik Predrag Bošković, potpredsjednik odbora Glavnog Grada Aleksandar Čađenović, kandidatkinja sa poslaničke liste „Odlučno za Crnu Goru - DPS Milo Đukanović“ Daliborka Pejović.

Predsjednik je kazao da Demokratska partija socijalista ima tradicionalno izuzetnu podršku u ovim djelovima Glavnog grada i da je ubijeđen da će tako biti i ovog puta, uz očekivanje da će biti ostvaren najbolji rezultat do sada.

On je istakao da su pred nama veoma važni izbori i da je uvjeren u odlučnost većinske Crne Gore da ne dozvoli da bude srušeno sve ono što su dostignuća koja su ostvarena u prethodnim decenijama.

"Očuvan je mir i učvršćen međunacionalni sklad, izbjegnuto NATO bombardovanje, obezbijeđeno ekonomsko dostojanstvo i obnovljena država, Crna Gora je postala članica NATO i otvorila sva pregovaračka poglavlja za članstvo u EU, zabilježen ekonomski rast i demokratski razvoj", kazao je Đukanović..

Predsjednik Crne Gore je istakao da je Demokratska partija socijalista pokazala da ima viziju te "da smo danas na korak od ostvarenja još jednog krupnog cilja, članstva Crne Gore u Evropskoj uniji, na putu dostizanja evropskog kvaliteta života građana".

Zbog svega navedenog, Đukanović je podsjetio na važnost izbora i istakao očekivanje pune posvećenosti svih koja će omogućiti da Demokratska partija socijalista i dalje vodi Crnu Goru putem napretka i osvarenja naših nacionalnih interesa.

Bonus video: