GO NSD: Samo zajednički nestranački kandidat garantuje potpuni uspjeh na predsjedničkim izborima

„GO je ocijenio da bilo koji stranački kandidat ne sabira nego dijeli opoziciju, a građanima Crne Gore su najmanje potrebne male, sitne stranačke i liderske računice“, kazao je član predsjedništva NSD Jovan Vučurović
8 komentar(a)
GO NSD, Foto: Nova srpska demokratija
GO NSD, Foto: Nova srpska demokratija
Ažurirano: 27.01.2018. 14:26h

Glavni odbor Nove srpske demokratije (NSD) pozvao je danas sve opozicione subjekte da stanu iza zajedničkog opozicionog nestranačkog kandidata za predsjedničke izbore.

Član predsjedništva NSD Jovan Vučurović kazao je da je GO, na sjednici održanoj u Podgorici, pozvao ostale opozicione subjekte „da se izdignu iznad svih slabosti, pobijede sujetu i shvate značaj istorijskog trunutka u kome treba da radimo zajedno“.

„U tom kontekstu, iskazujemo i spremnost da zajednički pronađemo adekvatnu ličnost iza koje bi mogli stati svi, a koja bi vlastitim referencama, hrabrošću i odvažnošću garantovala pobjedu na narednim predsjedničkim izborima“, rekao je Vučurović.

Prema njegovim riječima, GO je konstatovao da samo zajednički nestranački kandidat garantuje potpuni uspjeh na predsjedničkim izborima, a jasno je i da cjelokupna opoziciona javnost očekuje da opozicija na ovim izborima djeluje jedinstveno.

„GO je ocijenio da bilo koji stranački kandidat ne sabira nego dijeli opoziciju, a građanima Crne Gore su najmanje potrebne male, sitne stranačke i liderske računice“, dodao je Vučurović.

Predsjednički izbori u Crnoj Gori održavaju se 15. aprila.

Bonus video: