DPS Žabljak: "Junaci iz mraka" demolirali naš štand na trgu

"Ovo su samo posljednji trzaji jedne propale politike čiji su plaćeni izvršioci i pojedini naši sugrađani", navode iz žabljačkog odbora DPS-a

8046 pregleda 112 reakcija 87 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) u Žabljaku saopštio je da je jutros demoliran štand koji je ta partija postavila na glavnom gradskom trgu.

"To je nešto što je nezapamćeno u našem gradu. Durmitorci do sada nijesu bili poznati po vandalizmu, spremnosti da iz bilo kakvih razloga, uključujući i političke, nasrću na tuđu imovinu, i da se kukavički skrivaju pod okriljem mraka. Nažalost, pokazuje se da i među nama ima, narodski rečeno, svaštočina i huligana, spremnih na svakojaka nepočinstva. Ono što je dobro jeste činjenica da su bar pokazali pravo lice, da znamo s kim živimo, da znamo ko su. Mislili su da će noć sakriti njihovu prljavu rabotu. Čekamo samo da nadležni organi završe svoj dio posla, i uskoro ćemo biti u prilici da objelodanimo imena tih 'junaka iz mraka'," saopšteno je iz OO DPS Žabljak.

"Oni i njihovi mentori dobiće pravi odgovor 30. avgusta. Ovo su samo posljednji trzaji jedne propale politike čiji su plaćeni izvršioci i pojedini naši sugrađani. Mi nastavljamo zajedno sa vama pobjedničkim putem! 'Odlučno za Crnu Goru! DPS - Milo Đukanović'," zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: