Vučurović: NKT nastavlja sa širenjem mržnje prema SPC i vjernicima

"Zbog nesposobnosti NKT-a i njihovog pokušaja da muku naroda iskoriste za predizbornu kampanju DPS, ispašta i ispaštaće čitava Crna Gora", kazao je Vučurović

5980 pregleda 14 komentar(a)
Vučurović
Vučurović

Nacionalno koordinaciono tijelo nastavlja da radi protiv Crne Gore i svih njenih građana, ocijenio je kandidat za poslanika koalicije "Za budućnost Crne Gore", Jovan Vučurović.

To je, kako je kazao, i očekivano, jer je to tijelo, ocjenjuje Vučurović, "formirano kao posluga režima i popunjeno najodanijim ljudima Mila Đukanovića".

"Potvrda da su njihove aktivnosti direktno usmjerene protiv države i građana je potpuni krah turističke sezone, prazne plaže, ugostiteljski objekti, privatni smještaj... Jer, zbog nesposobnosti NKT-a i njihovog pokušaja da muku naroda iskoriste za predizbornu kampanju DPS, ispašta i ispaštaće čitava Crna Gora. I umjesto da upute izvinjenje građanima, i da ne zloupotrebljavaju svakodnevno prostor na javnoj sceni, oni nastavljaju sa podrškom partijskim aktivnostima DPS-a, sa širenjem mržnje prema SPC i pravoslavnim vjernicima", saopštio je Vučurović.

Iz NKT-a su juče saopštili da su "nedozvoljena okupljanja u organizaciji SPC" najveća prijetnja za zdravlje i živote građana.

Ponašanje NKT-a, ističe Vučurović, potvrđuje stav koalicije "Za budućnost Crne Gore" da je DPS najveći neprijatelj budućnosti Crne Gore i njenih građana.

"Oni su čak i ovo teško vrijeme pandemije iskoristili da napune džepove svojim tajkunima, a za građane nije ostalo ništa. Koalicija Za budućnost Crne Gore se bori za drugačije odnose u ovoj zemlji, da budućnost pripada svima, a ne samo izabranima", zaključuje Vučurović.

Bonus video: