SDP BiH podržao listu „SDP - Jaka Crna Gora“

Predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić je poručio da je SDP Crne Gore protekle tri decenije pokazao kako se drži do riječi, ponosa, časti i čojstva, što je, kako je rekao, uvijek bilo obilježje Crne Gore

2309 pregleda 5 komentar(a)
Nikšić, Foto: SDP
Nikšić, Foto: SDP

Predsjednik Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine, Nermin Nikšić, uputio je podršku listi „SDP - Jaka Crna Gora“ u susret parlamentarnim izborima koji će se održati 30. avgusta 2020. godine, saopšteno je iz Socijaldemokratske partije Crne Gore (SDP).

On je poručio da je SDP Crne Gore protekle tri decenije pokazao kako se drži do riječi, ponosa, časti i čojstva, što je, kako je rekao, uvijek bilo obilježje Crne Gore.

"Zbog toga smatram da je vrlo važno da kažem kako danas nakon 30 godina politika Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine kad je u pitanju Evropska unija, integracije, NATO je i zvanična politika Crne Gore. Mi u Bosni i Hercegovini gajimo poseban odnos prema Socijaldemokratskoj partiji Crne Gore, jer su oni bili na onoj pravoj strani istorije kada je trebalo pokazati ljudskost i kada je trebalo držati do obraza. Zato pozivam sve građane Crne Gore da razumiju, da jak SDP, da jak klub SDP-a u Skupštini Crne Gore je garant opstanka i jačanja onoga do čega drži Crna Gora i ljudi u Crnoj Gori. Garant čovječnosti, obraza i principa", poručio je Nikšić.

Bonus video: