Mehmed Kolarević: U ugovoru se vidi obezbjeđenje kredita sa blokiranom mojom imovinom u iznosu od preko 4 miliona eura

"Ja sam izvan politike. Nijesam nijednu firmu kupio. Diplomirani sam elektrotehnički inžinjer, diplomirao 1980. godine. Zaradio sam velike pare u Crnoj Gori zemlji jednakih šansi"

18090 pregleda 33 reakcija 40 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Biznismen Mehmed Meša Kolarević ponovo se oglasio na navode platforme "Crno na bijelo" koja je tražila da predsjednik države Milo Đukanović i njegov a sestra, advokatica Ana Đukanović dokažu porijeklo 900 hiljada kojim je kupljen stan na Menhetnu.

"Na ponovnu bruku i sramotu od Građanskog pokreta URA odgovaram činjenicama: kompletan ugovor o kreditu je poslat redakcijama Vijesti i Dan. U ugovoru se vidi obezbjeđenje kredita sa blokiranom mojom imovinom u iznosu od preko četiri miliona eura jer je kredit sa kamatama bio oko 1.700.000 dolara. Iako sam odužio preko 60 odsto kredita obezbjeđenje je ostalo isto. Neka časopisi Vijesti i Dan slobodno iz ugovora objave moj kolateral za kredit. Mislio sam da URA ima malo časti i obraza. Pogriješio sam. Ja sam izvan politike. Nijesam nijednu firmu kupio. Diplomirani sam elektrotehnički inžinjer, diplomirao 1980. godine. Zaradio sam velike pare u Crnoj Gori zemlji jednakih šansi", navodi se u reagovanju Kolarevića.

Naveo je da ovim reagovanjem prestaje da komunicira sa "URA".

Bonus video: