Brajović: Socijaldemokrate su uvijek na onoj strani na kojoj se nalaze borci za Crnu Goru

On je kazao da su SD Kotoru i njegovim građanima jemac za siguran život i sigurnu egzistenciju. „Zato ne smijemo dozvoliti pojedincima i organizovanim grupama pod okriljem vjerskih i nacionalmnih težnji, da manipulišu jadranskim fjordom o čijoj ljepoti govori i svijet i divani planeta“, poručio je Brajović

2253 pregleda 32 reakcija 33 komentar(a)
Brajović, Foto: Socijaldemokrate
Brajović, Foto: Socijaldemokrate

Socijaldemokrate (SD) su uvijek na onoj strani na kojoj se nalaze borci za Crnu Goru, poručio je lider te stranke Ivan Brajović na predizbornoj konvenciji u Kotoru.

Brajović je kazao da Kotor i njegova tradicija moraju biti prioritet svih njegovih građana i građana Crne Gore.

„Kotor nije biser koji se brusi, već duhovni majdan iz kojeg se vade tvrde crnogorske i bokeške riječi i djela koje treba da budu zaloga svim narednim generacijama da drevni grad treba da se čuva kao što ga čuva svjetska baština i UNESCO“, istakao je Brajović.

On je kazao da su SD Kotoru i njegovim građanima jemac za siguran život i sigurnu egzistenciju.

„Zato ne smijemo dozvoliti pojedincima i organizovanim grupama pod okriljem vjerskih i nacionalmnih težnji, da manipulišu jadranskim fjordom o čijoj ljepoti govori i svijet i divani planeta“, poručio je Brajović

On je, obraćajući se Kotoranima, kazao da ne zaborave da je Crna Gora sa njima, kao što su i oni vazda bili uz Crnu Goru.

„Neka su vječne naša sestra i naša majka, Boka i Crna Gora, zato Kotoranke i Kotorani birajte najbolje, birajte budućnost i dosljednost“, istakao je Brajović.

Nosilac liste SD Kotora i kandidat na listi „Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Mi odlučujemo dosljedno“, Andrija Lompar, kazao je da ta partija ima realan program i marljivo radi na svakom mjestu u kojem učestvuje u vlasti.

Kako je naveo, na političkoj sceni nalazi se jedan broj partija koje priželjkuju da budu tas na vagi i u zavisnosti od toga šta će im neko od potencijalnih koalicionih partija ponuditi će da odluče da li su na ovoj ili onoj strani.

„Mi to ne radimo, SD su prepoznate tačno na onoj strani vage na kojoj se uvijek nalaze borci za Crnu Goru, na kojoj se uvijek nalaze borci za bolje sjutra i za bolji standard građana Crne Gore i grada Kotora“, rekao je Lompar.

Bonus video: