Georgievu zabranili ulazak zbog nacionalne i unutrašnje bezbjednosti

"Dno dna. DPS i ovakvo obračunavanje sa Srbima... Na zdravlje vam i na obraz", napisao je muzičar na Tviteru.

80050 pregleda 1712 reakcija 186 komentar(a)
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ažurirano: 27.08.2020. 17:19h

Kantautor Vlado Georgiev napisao je na Tviteru da mu je na granici uručeno rješenje zabrane ulaska u Crnu Goru, a da su razlozi su nacionalne i unutrašnje bezbjednosti

"Gospodo, na granici mi je uručeno rješenje zabrane ulaska u Crnu Goru! Razlozi su nacionalne i unutrašnje bezbjednosti! Eto, ne znam šta bih više dodao... Dno dna. DPS i ovakvo obračunavanje sa Srbima... Na zdravlje vam i na obraz. Živjeli! Popijte nešto, veselite se", napisao je Georgiev na Tviteru.

U obrazloženju piše da se Georgievu zabranjuje ulazak jer to zahtjevaju razlozi nacionalne, odnosno unutrašnje bezbjednosti ili javnog zdravlja.

foto: Facebook

Policija je Georgieva vratila sa graničnog prelaza Sitnica.

"Službenici Uprave policije su danas sa graničnog prelaza Sitnica vratili za Bosnu i Hercegovinu V.G. državljanina Republike Srbije zbog zabrane ulaska u Crnu Goru. V.G. je shodno članu 8. Zakona o strancima zabranjen ulazak u Crnu Goru", saopšteno je iz Uprave policije.

Iz koalicije "Mir je naša nacija" saopštili su da je Georgiev danas vraćen sa granice prilikom dolaska u Crnu Goru.

"Nakon podrške koaliciji „Mir je naša nacija“ naš proslavljeni kantautor iz Herceg Novog Vlado Georgijev vraćen je danas sa granice prilikom dolaska u Crnu Goru. Očigledno je da autokratski režim pokušava da na najprizemniji način udari na sve one koji su podržali našu koaliciju, pa čak i na umjetnike koji su širom regiona proslavili našu državu", saopšteno je danas iz koalicije "Mir je naša nacija".

Bonus video: