Ana i Milica Dabović podržale koaliciju "Mir je naša nacija"

"I u zdravom tijelu zdrav duh je naša nacija!“, poručile su sestre Dabović.

18176 pregleda 28 reakcija 28 komentar(a)
Sestre Dabović, Foto: Demokrate
Sestre Dabović, Foto: Demokrate

Novljanke, proslavljene košarkašice, reprezentativke, sestre, Milica i Ana Dabović, danas su podržale koaliciju „Mir je naša nacija“, navodi se u saopštenju ove koalicije.

„Mišljenja smo da je našem regionu potreban mir, a da je ideja pomirenja nešto što je, prevashodno, potrebno Crnoj Gori. Kao što, u svijetu sporta, ne razlikujemo jedni druge po vjeri i naciji kada igramo za isti tim, i kao što je jedino na taj način moguće ostvarivati uspjehe, tako je i za uspjeh cijelog našeg društva preduslov pomirenje", kazale su sestre Dabović.

Dodaju da prepoznaju da je ova koalicija "upravo na liniji tog uvjerenja i da je nošena idejom mira i pomirenja u Crnoj Gori, pa smo dlučile smo da je javno podržimo i pozovemo sve svoje sugrađane, kao i sve stanovnike Crne Gore da svoj glas daju koaliciji 'Mir je naša nacija'".

"Saznanje da Aleksa Bečić i Miodrag Lekić dijele našu ljubav prema sportu, jedan prema fudbalu, drugi prema tenisu, dodatno nas je učvrstilo u uvjerenju da ćemo pružanjem podrške upravo njihovoj koaliciji postupiti ispravno i učiniti pravu stvar. I u zdravom tijelu zdrav duh je naša nacija!“ – zaključile su sestre Dabović.

Bonus video: