Kolarević: Svaki cent sam platio, za šta postoje ugovori sa Opštinom

Kada je u pitanju novac za stan u Njujorku, on navodi da je "velike pare zaradio 1988, 1989 i 1990. godine, za vrijeme Ante Markovića"

18629 pregleda 11 komentar(a)
Budva, Foto: Shutterstok
Budva, Foto: Shutterstok

Kao što se vidi iz dokumentacije poslate Vijestima, ja nijesam obveznik plaćanja komunalija, saopštio je Mehmed Meša Kolarević, vlasnik građevinske kompanije “14. septembar", koga su ranije budvanske Demokrate optužile da ne plaća komunalije za objekte u Petrovcu i Budvi.

"Stranka “Mir je naša nacija” i Milivoje Radulović bi sada bez politikanstva trebao, kao što je javno obećao, da se izvini. Znam da je predvečerje izbora, ali treba imati malo više morala i znati koga i zašto napadati posebno bez argumenata. Iz vaše stranke izbija nervoza , nesigurnost i frustracija. Uštopajte malo loptu... stanite malo", navodi se u saopštenju Kolarevića.

Kada je u pitanju novac za stan u Njujorku, on navodi da je "velike pare zaradio 1988, 1989 i 1990. godine, za vrijeme Ante Markovića", a da se stanogradnjom bavi od 1995. godine, za šta kao dokaz ističe "notarski zapis UZZ br. 516/2019 od 17.06.2020.godine, ovjeren kod Notara Irene Polović." "Kad je Vaš nosilac liste u Budvi stupio na mjesto predsjednika Opštine, tražio je sve papire Mehmeda Meše Kolarevića o svim objektima u Petrovcu i Budvi iz Sekretarijata (sadašnji naziv) za urbanizam, da vidi jesam li za sve moje izgrađene stambene zgrade platio komunalije. Naravno, svaki cent sam platio, za šta postoje ugovori sa Opštinom, za svaki objekat posebno o plaćenim komunalijama. Samo za stambenu zgradu u Budvi, gdje sada živim, platio sam 1.700.000€ (milionsedamstohiljada€) 2008. godine za komunalno opremanje", piše u saopštenju.

Bonus video: