"Želim ekološku Crnu Goru u kojoj građani ne moraju da brane pitku vodu"

Aktivista Aleksandar Dragićević podržao koaliciju "Crno na bijelo"

"Ja želim Crnu Goru u kojoj su svi građani jednaki i u kojoj se prepoznaju struka i čast a ne "teren". Želim Crnu Goru gdje je javni interes uvijek ispred privatnog interesa, Crnu Goru koja je u Evropskoj uniji i u kojoj ne vlada hibridni režim. Hoću Crnu Goru gdje su institucije slobodne i gdje je Ustav izvor svih izvora prava, a ne mrtvo slovo na papiru koje vlast suspenduje kako i kad im odgovora”, saopštio je Dragićević

2490 pregleda 9 komentar(a)
Aleksandar Dragićević, Foto: Platforma Crno na bijelo
Aleksandar Dragićević, Foto: Platforma Crno na bijelo

Aktivista Aleksandar Dragićević, koji je dao značajan doprinos u borbi za odbranu crnogorske prirode, pružio je podršku platformi Crno na bijelo na predstojećim izborima.

"Došlo je vrijeme da odaberemo kakvu Crnu Goru želimo. Ja želim Crnu Goru u kojoj su svi građani jednaki i u kojoj se prepoznaju struka i čast a ne "teren". Želim Crnu Goru gdje je javni interes uvijek ispred privatnog interesa, Crnu Goru koja je u Evropskoj uniji i u kojoj ne vlada hibridni režim. Hoću Crnu Goru gdje su institucije slobodne i gdje je Ustav izvor svih izvora prava, a ne mrtvo slovo na papiru koje vlast suspenduje kako i kad im odgovora. Želim Crnu Goru čiju Vladu čine eksperti”, saopštio je Dragićević.

Kako je još istakao, želi u budućnosti da vidi Crnu Goru sa zadovoljnim i srećnim poljoprivrednikom i sa jakim selom koje ne zavisi od dobre volje uvozničkih lobija.

"Ja želim Crnu Goru koja neće uvoziti so, meso, mlijeko, sir, maslac, paradajz i paprika, jer naš farmer i naša zemlja može sve to da proizvede”.

Napominje da želi i Crnu Goru u kojoj nije bitno kako se ko izjašnjava, kojem bogu se moli ili kojoj partiji pripada, nego državu u kojoj je važno da li si čovjek ili nečovjek.

"Želim ekološku Crnu Goru u kojoj građani ne moraju da brane pitku vodu, prirodu i egzistenciju od halapljivih režimskih investitora. Crnu Goru gdje se niko ne plaši da iskaže svoje mišljenje i gdje se ne hapsi zbog objava na društvenim mrežama. Želim Crnu Goru u koju ćemo se vraćati, a ne iz koje ćemo bježati i državu u kojoj postoji odgovornost nadležnih za svoje postupke. Želim da živim u Crnoj Gori bez korupcije, sa jakim zdravstvenim i sistemom obrazovanja koje vode sposobni ljudi, a ne partijski funkcioneri. Želim slobodnu Crnu Goru i zato podržavam listu Crno na bijelo”, zaključio je Dragićević.