Prava Crna Gora: Svaki polomljeni prozor na vratima džamije je polomljeni prozor na vratima crkve

"Vidimo da pobijeđene snage i dalje pokušavaju da sruše Ustav Crne Gore, te da rade na otvorenoj destabilizaciji države"

8949 pregleda 8 komentar(a)
Prava Crna Gora, Foto: Prava Crna Gora
Prava Crna Gora, Foto: Prava Crna Gora

Svaki polomljeni prozor na vratima džamije je istovremeno polomljeni prozor na vratima crkve, a zna se ko je svoju predizbornu kampanju zasnivao na rušenju svetinja, pozivima na progon i teškim prijetnjama, saopšteno je danas iz Prave Crne Gore.

Prostorije Islamske zajednice u Pljevljima jutros su osvanule sa polomljenim staklima na ulaznim vratima, a pljevaljski imam Samir Kadribašić na svom fejsbuk profili objavio je fotografije koje tome svjedoče, uz poruku da se "ovome ludilu mora stati u kraj".

"Vidimo da pobijeđene snage i dalje pokušavaju da sruše Ustav Crne Gore, te da rade na otvorenoj destabilizaciji države. U Crnoj Gori je došlo do smjene vlasti, a opljačkani prljavi kapital i dalje traži način da ostane u igri i zadrži svoje pozicije preko providnih namještaljki i stvaranja podjela. Zbog toga sada opet poručujemo, kao što smo poručili zbog crkava i manastira, sada poručujemo zbog Pljevaljske džamije ne damo svetinje", kazali su iz Prave Crne Gore.

Bonus video: