"Crnogorske patriotske organizacije": Na Trgu nezavisnosti vidjeće se gospodska, patriotska, evropska Crna Gora

"Pogledajte koliko nas je što smo ostali vjerni Crnoj Gori i poslušajte poruke naše ljubavi i odanosti jedinoj našoj svetinji"

36853 pregleda 174 reakcija 148 komentar(a)
Foto: Crnogorske patriotske organizacije
Foto: Crnogorske patriotske organizacije

Kao organizatori skupa u nedjelju na Trgu nezavisnosti u Podgorici, su se oglasili saopštenjem "crnogorske patriotske organizacije" i poručile da će se sjutra vidjeti "gospodska, patriotska, evropska Crna Gora".

U dostavljenom saopštenju se ne navodi nijedno ime niti konkretna organizacija.

Iz koalicije "Za budućnost Crne Gore" danas su saopštili da imaju informacije iz bezbjednosnih struktura da na sjutrašnjem "Patriotskom skupu" na Trgu nezavisnosti može doći do incidenata sa "tragičnim posljedicama".

"Koalicija "Za budućnost (bez) Crne Gore" i njene agenture danima pokušavaju da kompromituju skup koji smo zakazali za śutra veče. Nama koji se okupljamo pod zastavama Crne Gore hoće da zabrane ono što su prethodnih mjeseci radili oni, pod obilježjima strane države. Je li to principijelan početak vaše slobode? Uzalud to pokušavate. Mi jesmo u istoj državi, ali smo dva svijeta. Śutra ćete viđeti gospodsku, patriotsku, evropsku Crnu Goru. Nikome nećemo uputiti ni prijeki pogled, nećemo nikome tražiti da se seli iz svoje države, nijedna ruka neće biti podignuta osim u pozdrav našoj domovini", navodi se u saopštenju crnogorskih patriotskih organizacija.

Poručuju da "crnogorski odgovor dobićete sjutra".

"Pogledajte koliko nas je što smo ostali vjerni Crnoj Gori i poslušajte poruke naše ljubavi i odanosti jedinoj našoj svetinji. Ako ima ičeg crnogorskog u vama, kao što tvrde vaši lideri, čekamo vas na nekom narednom skupu, da zajedno kažemo: Nek je vječna Crna Gora. Koliko su direktori kompanija mogli svojim radnicima da narede za koga da glasaju, pokazali su izborni rezultati. Zato morate smisliti bolju podvalu od priče kako ih primoravaju da sjutra dođu na naš skup. Samo onaj koga srce vodi na Trg nezavisnosti, dobrodošao nam. A svaki provokator, vaš je delegat i lako ćemo ga prepoznati", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: