Prava Crna Gora: Oborena Fejsbuk stranica partije, odlazeći režim se ne miri sa fijaskom

"Ništa nam ne možete, bićemo samo jači! Naša snaga nije na društvenim mrežama, već u narodu i istini, a društvene mreže su samo odraz toga", poručuju iz Prave Crne Gore

22985 pregleda 229 reakcija 37 komentar(a)
Milačić, Foto: Prava Crna Gora
Milačić, Foto: Prava Crna Gora

Prava Crna Gora saopštila je da je oborena Fejsbuk stranica te partije sa 130.000 pratilaca, ocijenivši da je više nego očito da je riječ o "osveti odlazećeg režima koji ne može da se pomiri sa fijaskom trodecenijske diktature".

Iz Prave ističu da je njihova stranica na toj društvenoj mreži "ubjedljivo najveća politička fejsbuk stranica u Crnoj Gori, veoma praćena i u regionu".

"Po istraživanju Digitalnog forenzičkog centra, fejsbuk stranica Marko Milačić-Prava Crna Gora je u prethodnom periodu bila ubjedljivo najpraćenija politička stranica u Crnoj Gori. Najviše interakcija po objavi u junu (4,3 hiljade), ujedno i politička stranica sa najviše lajkova (70,1 hiljada). U julu je takođe stranica Marko Milačić - Prava Crna Gora zadržala trend političke stranice sa najviše interakcija po objavi (3,4 hiljade)", podsjećaju iz Prave.

Dodaju da tim IT stručnjaka te partije radi na identifikaciji počinilaca, te što bržem rešenju novonastale situacije.

"Ništa nam ne možete, bićemo samo jači! Naša snaga nije na društvenim mrežama, već u narodu i istini, a društvene mreže su samo odraz toga", zaključuju iz Prave Crne Gore.

Bonus video: