RTCG: Krivokapićeva koalicija učestvovala u predizbornim emisijama

Očito je sada stvar političke procjene da li će predstavnici “Koalicije za budućnost” učestvovati u emisijama Televizije Crne Gore, koja ostaje otvorena za njihova gostovanja, navodi se u reagovanju menadžmenta i uredništva

16460 pregleda 230 reakcija 29 komentar(a)
Zgrada RTCG, Foto: Luka Zeković
Zgrada RTCG, Foto: Luka Zeković

Povodom otkazivanja učešća lidera koalicije "Za budućnost Crne Gore" Zdravka Krivokapića u večerašnjem intervjuu, oglasili su se menadžment i uredništvo Radio-Televizije Crne Gore. Navode da nije tačna konstatacija iz saopštenja “Koalicije za budućnost” da su se tokom predizborne kampanje držali principa da ne učestvuju u emisijama RTCG i da su za to dali jasne razloge.

Uredništvo i menadžment podsjećaju da su predstavnici te koalicije iskoristili sve oblike predstavljanja na Javnom servisu tokom predizborne kampanje, te gostovali u debatama za parlamentarne i lokalne izbore.

Očito je sada stvar političke procjene da li će predstavnici “Koalicije za budućnost” učestvovati u emisijama Televizije Crne Gore, koja ostaje otvorena za njihova gostovanja, navodi se u reagovanju menadžmenta i uredništva.

Bonus video: