SNP: Nadležni da hitno utvrde šta se desilo u JP Nacionalni parkovi Crne Gore

"Nova vlast, koja će brzo biti konstituisana, insistiraće na pravnom i zakonitom rješavanju ovog slučaja i nećemo dozvoliti da nam se ponove afere kao što su „Limenka“, „Ramada“, zaboravljena petlja na auto-putu Bar-Boljare i brojne druge"

11476 pregleda 63 reakcija 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: SNP
Ilustracija, Foto: SNP

Socijalistička narodna partija Crne Gore zahtijeva od nadležnih organa da po hitnom postupku utvrde šta se desilo u JP Nacionalni parkovi Crne Gore.

"Socijalistička narodna partija Crne Gore zahtijeva od nadležnih organa da po hitnom postupku utvrde šta se desilo u JP Nacionalni parkovi Crne Gore kojim rukovodi kadar Socijaldemokrata Elvir Klica. Javnost je juče upoznata da su nadzornik na Skadarskom jezeru Veliša Miranović i njegov šef Dražen Ivanović ostali bez posla u ovom preduzeću jer nisu pristali da prikupljaju glasove za SD. Već duže vrijeme u javnosti se govori da posao u Nacionalnim parkovima mogu dobiti samo politički podobni, odnosno oni koji su bili spremni da agituju za Socijaldemokrate, prikupljaju sigurne glasove za ovu partiju i oni spremni da žmure na krivolov", saopšteno je iz SNP-a.

Kažu da su zaposleni koji su ostali bez posla cijelu ovu ujdurmu okarakterisali kao odmazdu jer su javno pričali o "nepravilnostima u JP NP CG, kritikovali ih, ukazivali na nezakonita zapošljavanja rendžera bez licence, tražili obnavljanje plovnog parka, borili se protiv krivolova, itd."

"Direktor JP NP CG koji je, kao i ostali iz vlasti, koncept partijskog zapošljavanja razvio do neslućenih razmjera, mora biti ispitan pred nadležnim institucijama što prije kako bi se utvrdila istina u ovom slučaju. Nova vlast, koja će brzo biti konstituisana, insistiraće na pravnom i zakonitom rješavanju ovog slučaja i nećemo dozvoliti da nam se ponove afere kao što su „Limenka“, „Ramada“, zaboravljena petlja na auto-putu Bar-Boljare i brojne druge. Pravna država i vladavina prava biće temelji nove državne politike Crne Gore i privilegovanih i pošteđenih više neće biti", zaključeno je iz SNP-a.

Bonus video: