DPS Kolašin: Vuksanović se dokazala jedino u političkom revanšizmu i političkom zapošljavanju

"Željku Vuksanović i njene koalicione partnere DF, SNP i Demokrate nijesu smijenile nikakve grupe nego građani Kolašina koji su tako ocijenili najnekorisniju i najnesposobniju vlast i najnekorisnije četiri godine za grad od 2014. do 2018. godine"

3774 pregleda 10 komentar(a)
Zgrada Opštine Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović
Zgrada Opštine Kolašin, Foto: Dragana Šćepanović

Dok je bila predsjednica Opštine Kolašin, Željka Vuksanović nije realizovala ni jednu investicuju, tvrde iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Kolašin.

Iz te stranke su, odgovorajući na saopštenje Vuksanović, kazali i da se ona "dokazala jedino u političkom revanšizmu i političkom zapošljavanju", što je, tvrde, "građanima Kolašina vaoma poznato".

"Dvije godine nakon ubjedljivog poraza na lokalnim izborima 2018. godine, kao iz naftalina oglasila se Željka Vuksanović, bivša predsjednica opštine, a sadašnja odbornica Socijaldemokratske partije ( jos uvijek, jer je URA blizu), ukazujući na neke specijalne grupe koje su, tobože, organizovale njenu smjenu. Ugodno za sujetu, ali daleko od istine. Željku Vuksanović i njene koalicione partnere DF, SNP i Demokrate nijesu smijenile nikakve grupe nego građani Kolašina koji su tako ocijenili najnekorisniju i najnesposobniju vlast i najnekorisnije četiri godine za grad od 2014. do 2018. godine", piše u reagovanju OO DPS.

Za te četiri godine dok je Vuksanović bila na čelu opštine, nije se, tvrde, "narodski rečeno, "čula mašina".

“Nije realizovana ni jedna investicija. Umjesto u privlačenju investitora, predsjednica Vuksanović sa koalicionim partnerima DF, SNP i Demokrate, se dokazala jedino u političkom revanšizmu i politickom zapošljavanju, a što je građanima Kolašina veoma poznato", piše u reagovanju kolašinskog DPS.

DPS je, navode, kao najjača partija u Crnoj Gori i Kolašinu spremna za sve političke realnosti.

Kako su kazali, "sa dovoljno tradicije, umijeća,iskustva i časnih i odanih članova i dalje će biti u prvim redovima borbe za građansku i razvijenu Crnu Goru i moderni i razvijeni Kolašin".

"Nećemo dozvoliti da oni, koji su se ovih dana "ustremili" na rušenje lokalne vlasti, mimo volje građana iskazane na lokalnim izborima, nas spriječe da nastavimo sa realizaciom Izbornog programa, a čiji su rezultati već vidljivi u svakom dijelu opštine Kolašin", zaključuju iz OO DPS.

Bonus video: