Marković: Mandatar, koji se najavljuje, nema viziju da se suoči sa izazovima

"Tokom kampanje ponavljao sam da plate, penzije i socijalna davanja nakon izbora ne samo da će biti redovno isplaćivani, već da neće biti ni smanjivani", napisao Marković na Tviteru

30714 pregleda 951 reakcija 97 komentar(a)
Marković, Foto: Twitter/gov.me
Marković, Foto: Twitter/gov.me

Premijer Crne Gore, Duško Marković kazao je da mandatar, koji se najavljuje, nema viziju da se suoči sa izazovima i da već građanima nagovještava teška vremena.

Lider koalicije "Za budućnost Crne Gore" Zdravko Krivokapić kazao je prije nekoliko dana da je kasa budžeta tolika prazna da je pitanje da li će biti plata i penzija već u novembru.

"Tokom kampanje ponavljao sam da plate, penzije i socijalna davanja nakon izbora ne samo da će biti redovno isplaćivani, već da neće biti ni smanjivani. Nažalost, mandatar koji se najavljuje nema viziju da se suoči sa izazovima i već građanima nagovještava teška vremena", napisao je Marković na Tviteru.

Iz Vlade su na Tviteru napisali i da su u teškoj situaciji uspjeli da obezbijede zarade, penzije...

"Mnoge zemlje su u problemu, kao Vlada morate da reagujete svakog dana", piše na Tviteru Vlade.

Marković je i sinoć u intervjuu RTCG komentarisao izjavu Krivokapića o platama i penzijama. Kazao je da to govori da se "budući mandatar nije bavio finansijskim stanjem, da nema viziju da se suoči sa tim izazovima i da već građanima nagovještava teška vremena."

Bonus video: