ZAHVALIO NA DOBROJ SARADNJI

Montel čestitao Bečiću: Budite uvjereni u punu podršku Parlamentarne skupštine OEBS-a“

"Drago mi je da su poslanici Skupštine na tako važnu poziciju izabrali mladog i aktivnog lidera kao što ste Vi, naročito jer se to desilo u periodu u kojem naši mladi treba da se osjete bliže politici. Radujem se što ćemo se uskoro sastati i budite uvjereni u punu podršku Parlamentarne skupštine OEBS-a“", poručio je u čestitci Monteli

8516 pregleda 31 reakcija 2 komentar(a)
Bečić, Foto: Savo Prelević
Bečić, Foto: Savo Prelević

Predsjednik Skupštine Crne Gore Aleksa Bečić primio je čestitku generalnog sekretara Parlamentarne skupštine OEBS-a, Roberta Montele, saopšteno je iz kabineta predsjednika Skupštine.

„Veliko mi je zadovoljstvo da Vam, u ime Parlamentarne skupštine OEBS-a, čestitam izbor za predsjednika Skupštine Crne Gore.  Koristim ovu priliku da zahvalim Skupštini Crna Gore – i crnogorskim vlastima - na odličnoj saradnji koju imamo, kao i članovima vaše delegacije u našoj skupštini na angažmanu i važnom doprinosu koji daju našim aktivnostima",  navodi se u čestitci. 

Montela je kazao da im je drago  da je prva aktivnost „uživo“ PS OEBS-a, nakon mjeseci karantina usljed pandemije kovida-19, bila Misija za posmatranje izbora u Crnoj Gori i "želio bih sa vas pohvalim na podršci u tom smislu".

"Drago mi je da su poslanici Skupštine na tako važnu poziciju izabrali mladog i aktivnog lidera kao što ste Vi, naročito jer se to desilo u periodu u kojem naši mladi treba da se osjete bliže politici. Radujem se što ćemo se uskoro sastati i budite uvjereni u punu podršku Parlamentarne skupštine OEBS-a“", poručio je u čestitci Monteli. 

U odgovoru kojim zahvaljuje generalnom sekretaru Montelli, predsjednik Skupštine Aleksa Bečić izrazio, kako je saopšteno, je zahvalnost Parlamentarnoj skupštini OEBS-a i njeni članovima što su u izazovnim vremenima uslijed pandemije koronavirusa poslali posmatračku misiju za parlamentarne izbore, što je predstavljalo još jednu potvrdu partnerske saradnje i podrške ove organizacije Crnoj Gori.

„Smatrajući da je kvalitetan rad Skupštine Crne Gore u ispunjavanju svoje zakonodavne, kontrolne i nadzorne funkcije neophodan za nastavak demokratizacije Crne Gore, kao njen predsjednik, pružiću puni doprinos da bude mjesto za razgovor i kreiranje politika za dobrobit svih njenih građana“ – navodi se između ostalog u pismu predsjednika Bečića generalnom sekretaru Montelli, zaključeno je u saopštenju.