SNP: Daćemo maksimalni doprinos u formiranju nove vlade, imamo kadrove koji mogu odgovoriti izazovima

"... jedini zadatak svih će biti da služe građanima koji su ih izabrali"

18395 pregleda 21 reakcija 21 komentar(a)
Foto: Miloš Rudović
Foto: Miloš Rudović

Socijalistička narodna partija spremna je da da svoj maksimalni doprinos u formiranju nove vlade jer se ne smiju iznevjeriti građani koji su nam dali povjerenje.

To je saopšteno nakon sjednice Izvršnog odbora Glavnog odbora SNP-a.

"SNP ima kadrove koji mogu odgovoriti izazovima koji nas čekaju a jedini zadatak svih će biti da služe građanima koji su ih izabrali", poručeno je nakon sjednice.

Dodaje se i da je "razmotrena i informacija o razgovorima koji se vode oko formiranja nove vlade.

"I izraženo uvjerenje da se ona mora što prije formirati kako bi se što prije krenulo u oporavak države. U tom smislu potrebno je uložiti veliki napor kako bi se razmontirao dosadašnji aparat kojim je vladao DPS sa svojim koalicionim partnerima. Data je puna podrška predsjedniku SNP Vladimiru Jokoviću i njegovim saradnicima da nastave razgovore na tu temu". navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su članovi partijskog tijela izrazili zadovoljstvo postignutim rezultatima i pobjedi tri koalicije kojom se "ispisuje nova stranica istorije Crne Gore nakon dugogodišnje vladavine režima Mila Đukanovića, DPS-a i njegovih partnera".

"Posebna zahvalnost izražena je biračima SNP koji su nesebično i ovoga podržali partiju u koju vjeruju i dali joj povjerenje da kao dio vlasti pomogne u saniranju posledica koje je svojom pogrešnom politikom proizvela dosadašnja vlast. Apostrofirana je posebna pohvala građanima Budve, Tivta, Kotora i Andrijevice gdje smo kao dosadašnja opozicija osvojili vlast. Sa posebnim osjećajem ponosa upućene su čestitke nedavno izabranom predsjedniku opštine Andrijevica Željku Ćulafiću, članu naše partije koji će u narednom periodu voditi ovu opštinu".

Bonus video: