vaš kadar sinonim za partijsko zapošljavanje

Miljanić SNP-u: Stavili ste "omču oko vrata" nekad najjačem preduzeću, pratićemo svaki vaš potez

"Vi ste poslednji koji treba da prozivate DPS, jer je ova stranka za 12 godina koliko je vršila vlast u Budvi uvažila vaše kadrove koji su u to vrijeme bili na visokim pozicijama. To je bilo vrijeme u kojem nije bilo partijske ili bilo koje diskriminacije, kad je u pitanju stručan kadar", kazala je Miljanić

9292 pregleda 14 komentar(a)
DPS Budva, Foto: DPS
DPS Budva, Foto: DPS

Očigledna je namjera budvanskog SNP da umilostive novu vlast kako bi dobili upravljanje Komunalnim preduzećem. Zbog očigledne ambicije, i vaše nade da će vam ih ispuniti, ne zamjeram vam što opet iznosite neistine, kazala je Maja Miljanić u reagovanju na tvrdnje SNP Budva da tokom njenog funcionisanja na čelu Komunalnog preduzeća ni preduzeće ni građani nisu osjetili blagodeti, te da je njen najveći poduhvat bila kupovina telefona.

"Ponavljamo telefoni nijesu koštali 1.100 eura nego mnogo manje i nijesu ih dobili članovi Odbora direktora nego radnici koji su ih zaslužili svojim radom. Vi ste podijelili ne četiri, nego stotinu i četiri telefona, a imali ste ih toliko da ste ih preprodavali jer vam jednostavno toliki broj nije bio potreban. Vi ste poslednji koji treba da prozivate DPS, jer je ova stranka za 12 godina koliko je vršila vlast u Budvi uvažila vaše kadrove koji su u to vrijeme bili na visokim pozicijama. To je bilo vrijeme u kojem nije bilo partijske ili bilo koje diskriminacije, kad je u pitanju stručan kadar", kazala je Miljanić.

Kazala je da se ni sad nije gledalo ko su podobni, a ko nepodobni ni u čemu, pa ni u podjeli telefona.

"Izvinjavam se ako sam poremetila bilo koji od vaših planova da telefone date svojim srodnicima, kumovima, prijateljima. Ovoga puta su ih dobili radnici Komunalnog preduzeća, i to oni radnici koji to zaslužuju svojim radom. Uostalom, vaš kadar koji vam se odmetnuo u prošlom mandatu, zaista je sinonim za partijsko zapošljavanje. Zaposlili ste više od 50 radnika i time "stavili omču oko vrata" nekada najjačem preduzeću u gradu", rekla je Miljanić.

Poručila je SNP da se ne nadaju da će od Komunalnog preduzeća moći da naprave njihovo privatno u kojem će zapošljavati po rođačkim i kumovskim vezama, i da će pratiti "svaki vaš potez koji nije u interesu građana Budve i poslovanja ovog javnog preduzeća".

Preporučujemo za Vas