Krivokapić: Sa radošću vas informišem da ću u roku pripremiti program i predložiti sastav nove Vlade Crne Gore

Predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović uputio je danas predlog Skupštini Crne Gore da Zdravko Krivokapić bude mandatar za sastav Vlade

30389 pregleda 2000 reakcija 25 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Luka Zeković
Krivokapić, Foto: Luka Zeković

Lider koalicije "Za budućnost Crne Gore" i manadatar za sastav nove Vlade, Zdravko Krivokapić napisao je na Tviteru da će u roku utvrđenim Ustavom Crne Gore, pripremiti program i predložiti sastav nove Vlade Crne Gore

"Aleksa Bečić, predsjednik Skupštine Crne Gore, upravo me informisao da je prijedlog predsjednika Crne Gore za mandatara za sastav nove vlade sa obrazloženjem predat predsjedniku Skupštine. Sa radošću vas informišem da ću u roku, utvrđenom Ustavom Crne Gore, pripremiti program i predložiti sastav nove Vlade Crne Gore, o čemu ce se izjasniti 27. saziv Skupštine Crne Gore", napisao je Krivokapić.

Predsjednik Crne Gore, Milo Đukanović uputio je danas predlog Skupštini Crne Gore da Zdravko Krivokapić bude mandatar za sastav Vlade.

Đukanović je uputio predloga nakon današnjih konsultacija o mandataru za sastav Vlade Crne Gore sa nosiocima lista koalicija "Za budućnost Crne Gore" Zdravkom Krivokapićem, "Mir je naša nacija" Aleksom Bečićem i "Crno na bijelo" Dritanom Abazovićem.

Krivokapić je nakon konsultacija kod Đukanovića kazao da je današnji dan još jedan dan pobjede demokratije.

On je dodao da će do 8. novembra ponuditi predlog za novu Vladu.

"Vrlo brzo ćemo uputiti Skupštini predlog nove Vlade. Imamo još jednu obavezu, a to je da sagledamo integralno sistem čitave uprave i do 8. novembra dogovorimo sastav Vlade", kazao je Krivokapić.

On je uputio albanskoj listi "Genci Nimanbegu - Nik Đeljošaj" poziv da učestvuje u sastavljanju nove Vlade, potvrdio je "Vijestima" nosilac ove albanske liste Nik Đeljošaj.

Bonus video: