DPS Bar: Fuštić je zbog brojnih moralnih i radnih propusta bio marginalizovan u radu stranke

"Pristajanje Fuštića da iz karijerističkih razloga izigrava "moralnog pokajnika", uz svo patetično šmiranje koje su mu scenaristi dopisali, kako bi se po svaku cijenu, a bez osnova, naštetilo njegovoj bivšoj partiji, samo govori o karakteru osobe koja pristane na ovakav ponižavajući tretman"

22953 pregleda 54 reakcija 45 komentar(a)
DPS Bar, Foto: DPS
DPS Bar, Foto: DPS

Opštinski odbor DPS Bar saopštio je da je Miloš Fuštić dok je bio član te partije, bio prepoznat "kao nepouzdan i prije svega nelojalan partijski kadar, koji je zbog brojnih moralnih i radnih propusta ionako bio marginalizovan u radu stranke".

OO DPS Bar reagovao je na izvinjenje Fuštića građanima u kojem traži oprost jer je bio dio strukture koja je uništavala i unižavala Crnu Goru.

Fuštić, do skoro odbornik DPS u Skupštini opštine (SO) Bar, napustio je tu partiju i pristupio Demokratskoj Crnoj Gori.

"Pristajanje Fuštića da iz karijerističkih razloga izigrava "moralnog pokajnika", uz svo patetično šmiranje koje su mu scenaristi dopisali, kako bi se po svaku cijenu, a bez osnova, naštetilo njegovoj bivšoj partiji, samo govori o karakteru osobe koja pristane na ovakav ponižavajući tretman", saopšteno je iz OO DPS Bar.

Dodaju da je Fuštić ovakvim odnosom "opravdao svoju lošu reputaciju".

"Svakako nas je, ovakvim odnosom prema svom dostojanstvu ali i bivšoj partiji uvjerio, da nije bez razloga bio prepoznat u barskom DPS kao nepouzdan i prije svega nelojalan partijski kadar, koji je zbog brojnih moralnih i radnih propusta ionako bio marginalizovan u radu stranke. Možda mu ova potvrda, o tome da je bio niko i ništa u našoj partijskoj strukturi pomogne da se bolje pozicionira u novoj stranačkoj hijerarhiji", navodi se u reagovanju DPS Bar.

Bonus video: