Medojević čestitao Trampu na "istorijskoj pobjedi"

Vašoj pobjedi se danas raduje svaki slobodoljubivi čovjek na svijetu koji ne želi da bude sluga duboke države i nezajažnjivih predatora krupnog kapitala", navodi u čestitki Medojević

31032 pregleda 1232 reakcija 82 komentar(a)
Medojević, Foto: Boris Pejović
Medojević, Foto: Boris Pejović

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević već je proglasio pobjednika na predsjedničkim izborima u SAD.

On je kandidatu republikanaca, Donaldu Trampu, čestitao veliku pobjedu na izborima u svoje i u ime partije.

"I ako su protiv Vas bili svi veliki mediji, mreže korporacija i NVO, otuđeni djelovi obavještajnih službi i svi vojnici duboke države i neprijatelji američkog naroda, uspjeli ste gigantskom borbom za svoj narod i SAD da izvojevate istorijsku pobjedu. Vašoj pobjedi se danas raduje svaki slobodoljubivi čovjek na svijetu koji ne želi da bude sluga duboke države i nezajažnjivih predatora krupnog kapitala", navodi u čestitki Medojević.

foto: Screenshot/Facebook

Dodao je da je trijumf Trampa, dodatno ohrabrenje "nama iz PzP i DF"...

"Da se i u Crnoj Gori izborimo protiv krakova duboke države koji se kriju iz krupnog tajkunskog kapitala, njihovih medija, parapolitičkih NVO koji i ovde upravo sada pokušavaju da uspostave vladavinu iz sjenke tajnih organizacija, ignorišući političku volju naroda na izborima. Očekujemo da će te uspjeti da zaštitite pobjedu američkog naroda od prevara, krađa i falsifikata na šta su sluge duboke države uvijek spremne", naveo je Medojević.

U live blogu portala Vijesti možete pratiti rezultate predsjedničkih izbora u SAD.

Bonus video: