SNP Kolašin: DPS želi da proizvede nove podjele, vrlo brzo ih čeka razvlašćivanje u Kolašinu

"Ovo je i novi Kolašin koji je pokazao da je sloga bila i biće poraz vragu", ističe se u saopštenju SNP Kolašin

4272 pregleda 29 reakcija 13 komentar(a)
SNP (Ilustracija), Foto: Miloš Rudović
SNP (Ilustracija), Foto: Miloš Rudović

Ostatak OO DPS Kolašin, posljednje znake života pokazuje saopštenjima kojima želi da proizvede nove podjele među svojim sugrađanima, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora (OO) Socijalističke narodne partije (SNP) Kolašin.

Oni su reagovali na saopštenje Opštinskog odbora (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) Kolašin u kome je između ostalog saopšteno da je za velikosrpski nacionalistički pir na ulicama Kolašina odgovoran predsjednik Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić.

"Ovo je Crna Gora, bila i ostaće, ali nikad neće biti ista. Sada je slobodna, jer se oslobodila, kako vi volite da kažete "domaćih izdajnika" , koji se su svoju ljubav prema njoj pokazivali pustošeći je. Ovo je i novi Kolašin koji je pokazao da je sloga bila i biće poraz vragu", ističe se u saopštenju SNP Kolašin.

Oni su dodali da je DPS Kolašin vjerovatno na ovakva saopštenja natjerao strah.

"Međutim, nema potrebe da strahujete, jer ako ste vi nas gledali kao neprijatelje, mi vas gledamo kao naše komšije i sugrađane, a ne kao povampirene komite, četnike, komuniste. Uništavanje pravoslavnih obilježja i narodnih zastava nikad nije bila odlika građana koji su sinoć dostojanstveno proslavili novu vladu, što ste i vi nebrojeno puta radili, a vi se zapitajte čija je. Vrlo brzo vas čeka razvlašćivanje u Kolašinu, kao odgovor na ono kako ste radili i šta ste radili, a tada će vam građani Kolašina otpjevati i konačno, a sad adio", poručili su iz SNP Kolašin.

Bonus video: