đurović odgovorio sd-u tivat

"Natpis okačen, fotografisan i uklonjen da bi šef DPS pokušao da poljulja podršku SDP vladajućoj koaliciji"

"Obišli smo lokal o kome se radi i ustanovili da taj natpis ne stoji na vratima" 

18192 pregleda 29 reakcija 29 komentar(a)
Đurović, Foto: SDP
Đurović, Foto: SDP

Tivat je bio, jeste i biće naš grad, kakva god ga nevolja zadesi i što god se desi njemu ili našem društvu i nećemo ga se odricat, prodavat ga za fotelje ili ćutat na bilo koji događaj ili dešavanje u njemu, saopštio je danas Aleksandar Đurović predsjednik Opštinskog odbora (OO) Socijaldemokratske partije (SDP) Tivat.

On je reagovao na jučerašnje saopštenje OO Socijaldemokrata (SD) Tivat.

"S obzirom da vi iz SD-a i dalje nijeste upućeni, ne samo u dešavanja u preduzećima u kojima grijete fotelje za velike naknade, Opštini u kojoj ste bili na potpresjedničkim mjestima nego i u gradu u kojem živite imamo dobru volju da vas pokušamo informisati i prosvijetlit na temu o kojoj neznaveni pišete saopštenja. Vjerovatno ste bili neupućeni i kada je naš Dom zdravlja ostao bez materijala dok je na čelu Ministarstva bio vaš Kenan Hrapović", istakao je Đurović.

On je dodao da je "SDP upoznat sa spornom i sramnom slikom koja već danima kruži po društvenim mrežama".

"Dok vi vidim i tu em kasnite em ste loše informisani. SDP kao jedna od rijetkih istinski građanskih stranaka koja je sve vrijeme svog postojanja bila na pravoj strani istorije i bavila se i bavi socijalnim, egzistencijalnim, ekonomskim i ostalim političkim pitanjima koja su bitna za naše građansko društvo uvijek reaguje na sve pokušaje urušavanja ili štete. Obišli smo lokal o kome se radi i ustanovili da taj natpis ne stoji na vratima te dobili informaciju da taj natpis nije nikad ni stajao na ovom mjestu već je samo okačen, fotografisan i uklonjen kako bi pretpostavljamo vaš politički tvorac, patron i šef DPS-a na jedan perfidan i štetan način pokušao da poljulja SDP-ovu podršku vladajućoj koaliciji i još dublje pokušao da podijeli našu građansku zajednicu", rekao je Đurović.

On je poručio da u SDP vjeruju da je poenta građanskog društva i građanske države da svi stanovnici bez obzira na vjeru i naciju imaju ista prava te da ih niko ne diskriminiše ni na jedan način ni po jednoj osnovi.

"Zbog toga vas molimo da ne širite dezinformacije ili poluinformacije koje nijeste provjerili i isto tako vas molimo da po nalogu vaših političkih šefova iz DPS-a ne klevetate nedužan narod ma koje nacionalnosti i da ne širite međunacionalne tenzije jer ste i vi, barem deklarativno građanska partija. Savjetujemo vam da pročitate naše prethodno saopštenje napisano kao reagovanje na DPS saopštenje jer svaka poruka koju pošaljemo njima važi i za sve njihove filijale uključujući i vas, bavite se sobom, vašim Ramada, Limenka, Ministarstvo zdravlja kadrovima i prestanite da se bavite SDP-om i da se nadate da ćemo vas baš mi vratiti u vaše fotelje jer nećemo", zaključio je Đurović.

Preporučujemo za Vas