Krivokapić sa visokim zvaničnicima EU i NATO-a

Sa premijerom u Brisel putuju ministraka odbrane Olivera Injac, ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović i glavna pregovaračica Crne Gore sa EU, Zorka Kordić

11849 pregleda 30 reakcija 30 komentar(a)
Krivokapić, Foto: Luka Zeković
Krivokapić, Foto: Luka Zeković

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić boraviće naredna dva dana u Briselu, gdje će razgovarati sa visokim zvaničnicima Evropske unije (EU) i sa generalnim sekretarom NATO-a Jensom Stoltenbergom.

Kako je saopšteno iz kabineta premijera, Krivokapić će u utorak, 15. decembra razgovarati sa predsjednikom Evropskog savjeta Šarlom Mišelom, specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograd-Priština i druga regionalna pitanja na Zapadnom Balkanu Miroslavom Lajčakom, kao i sa generalnim sekretarom NATO-a Jensom Stoltenbergom.

U srijedu, 16.decembra sastaće se sa evropskim komesarom za proširenje i susjedsku politiku Oliverom Varheljijem, predsjednikom Kraljevine Vlade Belgije Aleksanderom de Kroom, kao i sa predsjednicom Predstavničkog doma Belgije Elijanom Tilije.

Sa premijerom u Brisel putuju ministraka odbrane Olivera Injac, ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović i glavna pregovaračica Crne Gore sa EU, Zorka Kordić.

Bonus video: