Gvozdenović: Jovanović je izazvao incident, napadnut sam s leđa

"Potrebna je bila snažna volja i velika mentalna snaga da se čovjek dostojanstveno izdigne iznad primitivizma nametnutog arlaukanjem, guranjem i šaketanjem..."

18966 pregleda 38 reakcija 38 komentar(a)
Gvozdenović, Foto: DPS
Gvozdenović, Foto: DPS

Šef kluba odbornika DPS Budva, Ivo Gvozdenović optužio je šefa kabineta predsjednika Opštine Budva, Nikolu Jovanovića da je izazvao incident u holu zgrade Opštine.

Gvozdenović je u saopštenju naveo da je to Jovanović uradio "po komandi" v.d. direktora Komunalnog Budva Predraga Ivanovića.

Gvozdenović je naveo i da ga je Jovanović "napao s leđa".

"Potrebna je bila snažna volja i velika mentalna snaga da se čovjek dostojanstveno izdigne iznad primitivizma nametnutog arlaukanjem, guranjem i šaketanjem, tako prepoznatljivim i gotovo zaštitnim znakom za pobjednike ovih izbora, a koji se svakodnevno demonstrira primjerice u Komunalnom preduzeću", naveo je u saopštenju Gvozdenović.

Dodao je da će ovaj put prenijeti njihov sukob nadležnim institucijama, a da za svaki sljedeći poručuje da "granica političke korektnosti i građanskog vaspitanja ima svoje limite".

Odbornici Demokratske partije socijalista napustili su danas sjednicu Skupštine opštine Budva jer nijesu htjeli da slušaju diskusiju vladajućih odbornika, koji su podsjetili šta je sve policija radila građanima i odbornicima dok je DPS bio na vlasti u tom gradu.

U holu je došlo do verbalnog sukoba odbornika Gvozdenovića i Ivanovića. Izašli su i odbornici Demokratskog fronta koji su ih razdvojili. Obezbjeđenje Opštine je spriječilo da ne dođe do fizičkog obračuna.

Ivanović je tražio da se Gvozdenović vrati u salu i sluša šta je rađeno građanima.

Gvozdenović, koji je bio u skupštinskoj službi, napustio je zgradu, ali je ponovo došlo do verbalnog okršaja u holu, jer ga je optužio načelnik Službe za naplatu komunalija Ninoslav Kaluđerović za njegovu ulogu u policijskom prebijanju građana.

Povezani članci

15. Decembar 2020.

Sukob u zgradi opštine Budva: Nasrtali na odbornika DPS

Bonus video: