Vučićević i Medojević složni: Nema razlike između Krivokapićeve i vlade DPS-a

Medojević je bio drugi na listi koju je predvodio upravo Krivokapić, a poslije izbora je krenuo niz oštrih kritika na račun Krivokapića, SPC i nezavisnih medija u Crnoj Gori

35896 pregleda 165 reakcija 91 komentar(a)
Medojević, Foto: Boris Pejović
Medojević, Foto: Boris Pejović

Glavni urednik "čuvenog" političkog tabloida "Informer", Dragan Vučićević, podržao je stav lidera Pokreta za promjene, Nebojše Medojevića, da nema razlike između vlade Demokratske partije socijalista i vlade Zdravka Krivokapića.

Medojević je to napisao na Tviteru, a Vučićević "retvitovao" uz emotikone koji aplaudiraju.

Medojević je bio drugi na listi koju je predvodio upravo Krivokapić, a poslije izbora je krenuo niz oštrih kritika na račun Krivokapića, Srpske pravoslavne crkve i nezavisnih medija u Crnoj Gori.

Iako je ranije najavljivao da će podnijeti ostavku kad se Vlada formira, Medojević je ipak to odgodio i najavio da ostaje u parlamentu do rasprave o budžetu.

"Informer", koji uređuje Vučićević, je godinama prepoznat kao propagandno sredstvo u rukama vlasti u Srbiji.

Neformalni savjetnik srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića i njegovog crnogorskog kolege Mila Đukanovića, Vladimir Beba Popović, je u jednom javnom nastupu to direktno i ustvrdio, što nakon toga nije demantovano.

Osim u Srbiji, "Informer" je imao svoje izdanje i u Crnoj Gori, gdje se na najbrutalniji način obračunavao sa kritičarima vlasti. Uprkos tome, na nekim od proslava "Informera" u Srbiji, prisutan je bio i tadašnji ambasador Crne Gore u Beogradu, Branislav Mićunović.

Bonus video: