DPS: Izborom Vukšića i Kneževića bezbjednosni sektor dotakao dno

„Time, ne samo da je prekršen Zakon o Agenciji za nacionalnu bezbjednost, već je na njeno čelo dovedena osoba koja ima bliske veze sa kriminalnim klanovima“, naveli su iz DPS-a

10472 pregleda 59 reakcija 59 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Izborom Dejana Vukšića za v.d. direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost i Milana Kneževića za predsjednika Odbora za bezbjednost i odbranu, bezbjedosni sistem u Crnoj Gori dotakao je apsolutno dno, smatraju u Demokratskoj partiji socijalista (DPS).

Iz te partije kazali su da je Vukšić bio advokat članova kavačkog klana, da je bio nosilac liste “Za budućnost Kotora” i aktuelni predsjednik Skupštine opštine Kotor.

„Time, ne samo da je prekršen Zakon o Agenciji za nacionalnu bezbjednost, već je na njeno čelo dovedena osoba koja ima bliske veze sa kriminalnim klanovima“, naveli su iz DPS-a.

Prema njihovim riječima, Knežević je prepoznati negator svega crngorskog.

„Na ovaj način, crnogorski bezbjednosni sektor dotakao je dno, a svim građanskim i evropskim orijentisanim snagama ostaje da se zahvali URI koja je, kako smo i očekivali, na ,,adekvatan način” zaštitila crnogorske nacionalne interese“, poručili su iz DPS-a.

Bonus video: