Je li na pomolu rješenje krize u budvanskoj vlasti: Vujović zakazao sjednicu za subotu

6 komentar(a)
SO Budva, Foto: Vuk Lajović
SO Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 29.12.2017. 12:54h

Kriza u budvanskoj vlasti po svemu sudeći će biti riješena nakon što je šef parlamenta Đorđe Vujović zakazao sjednicu za sjutra u 10 sati.

Od jutros su koalicioni partneri vodili intezivne razgovore sa Socijalističkom narodnom partijom (SNP) u cilju rešavanja krize.

Sjednica Skupštine Opštine Budva juče nije održana jer sjednici nijesu prisustvovali odbornik SNP-a Goran Pejović i nezavisni odbornik Stevan Džaković.

Gradonačelnik Budve Dragan Krapović rekao je juče, nakon što je konstatovano da nema kvoruma za održavanje sjednice, da je razočaran situacijom i da "vlast koja nije u stanju da donese budžet nije vlast".

Dodao je da je razočaran odnosom nezavisnog odbornika i odbornika SNP.

Predsjednik budvanskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) Veselin Marković očekuje da se do Božića potpiše novi koalicioni sporazum u Budvi kako bi aktuelna vlast nastavila da vodi grad do 2020. godine, saznaju “Vijesti”.

SNP je u Budvi prije godinu zaključio koaliciju sa Demokratskom Crnom Gorom, Demokratskim frontom, Demosom, Građanskim pokretom URA, Socijaldemokratskom partijom (SDP) i Liberalnom partijom.

Bonus video: