SNP: Tragikomične optužbe SD-a za partijsko zapošljavanje

Iz SNP-a poručili da je prošlo „doba kada su DPS i SD vodili kolo“ i da ih napadi neće pokolebati u namjeri da doprinesu stvaranju boljeg i pravednijeg društva

3216 pregleda 20 reakcija 20 komentar(a)
Foto: SNP
Foto: SNP

Socijalistička narodna partija (SNP) reagovala je na jučerašnju izjavu funkcionera Socijaldemokrata, Marka Rakočevića, koji je novu vlast optužio za „nezakonito skubanje pozicija direktora po javnoj upravi“.

„Zaista je tragikomično kada vas za partijsko zapošljavanje optužuju pripadnici partije koja je fabrikovala brojne afere, koja je nadaleko poznata po korupciji, nepotizmu i zapošljavanju odanih partijskih kadrova, ali i dovođenju ogromnog broja svojih članova i simpatizera sa sjevera u Podgoricu kako bi ih udomila i obezbijedila“, navode iz SNP-a.

Podsjećaju da je Rakočević, kao sekretar Sekretarijata za komunalne poslove Glavnog grada, zabranio „patriotski skup“ 6. septembra prošle godine, dan nakon što je taj skup održan na Trgu nezavisnosti.

„Toliko o gospodinu Rakočeviću i njegovom poštovanju procedura i propisa ove države, koju njegovi partijski saborci tako zdušno brane od „velikosrpskih nacionalista“ i „svetosavskih eksperata“. Socijalistička narodna partija Crne Gore uvjerava građane da je doba kada su DPS i SD vodili kolo prošlo i da nas nikakve floskule i besprizorni napadi neće pokolebati u namjeri da doprinesemo stvaranju boljeg i pravednijeg društva,“ zaključuju iz SNP-a

Bonus video: