Janković: Našu listu ne sastavlja vladika Joanikije

"Vjerujemo da bi Nikolić i njegove kolege željele da ih podrži neko vrijedan i čestit kao što je vladika Joanikije, pa su iz tog razloga posegnuli za ovom neistinom o sastavljanju lista, međutim realnost to ne dozvoljava", rekao je Janković

5554 pregleda 6 komentar(a)
Janković, Foto: SNP
Janković, Foto: SNP

Član predsjedništva mladih SNP-a Luka Janković rekao je da je poslanik DPS-a Miloš Nikolić, navodima da vladika Joanikije sastavlja izborne liste za Nikšić, uzeo sebi za pravo da drži lekcije, i da je u DPS-u "uvijek mrtva trka ko će od njihovih jurišnika zauzeti ilidersku poziciju po broju neistinitih i ne tako intelektualno nadahnutih izjava".

"Vjerujemo da bi Nikolić i njegove kolege željele da ih podrži neko vrijedan i čestit kao što je vladika Joanikije, pa su iz tog razloga posegnuli za ovom neistinom o sastavljanju lista, međutim realnost to ne dozvoljava", rekao je Janković.

On je poručio da listu njegove partije ne sastavlja niko do njih samih, dok liste DPS-a sastavlja sloj društva okupljen s one strane zakona.

"Čitajući očajnički vapaj uobličen u portparolskom saopštenju perjanika Nikolića, postavlja se logično pitanje - da li je Miloš Nikolić poslednja dva mjeseca uopšte proveo u Crnoj Gori, ili je izučavao mošusna govečad u arktičkoj tundri", kazao je Janković.

On je rekao da i da Nikolić ne pominje poražavajuće podatke o poslavanju nacionalne avio kompanije, "koju je DPS zajedno sa privescima doveo do prosjačkog štaba".

"Svaki iole normalan građanin zna da je sramota afera Koverat, afera Limenka, afera Snimak, afera Telekom, da su sramota bahanalije DPS funkcionera, kupanje u bazenima, otpisi sa rivolving kartica... Da su sramota, kolega Nikoliću, organizovane kriminalne grupe.I dok DPS bude pronalazio mirnu luku na smetlištu političke istorije, osvrnite se za sobom i pogledajte kako se voli Crna Gora. Radom i poštenjem, a ne lopovlukom i prevarama", zaključio je Janković.

Bonus video: