optužili bivšu potpredsjednicu

SNP Budva: Purić prije izbora tražila odborničko mjesto da preleti u NSD

“Profesorka, kao Vaši bivši đaci, dolazili smo i pažljivo slušali predavanja o psihologiji. Ako je to nauka koja se između ostalog bavi ljudskim osobinama, onda je ovo onaj momenat kada učenik prevaziđe svog učitelja", kazali su iz SNP-a

3873 pregleda 14 komentar(a)
Foto: Mladi SNP Budva
Foto: Mladi SNP Budva

Mladi Socijalističke narodne partije (SNP) Budva optužili su bivšu potpredsjednicu Nadu Purić da je radi ličnih interesa napustila tu partiju, te da je prije lokalnih izbora tražila odborničko mjesto, kako bi potpom preletjela u Novu srpsku demokratiju ( NSD).

Purić je juče napustila SNP i podržala gradonačelnika Marka Carevića uz obrazloženje da je nezadovoljna aktuelnim političkim aktivnostima partije u kojoj bila osam godina.

“Profesorka, kao Vaši bivši đaci, dolazili smo i pažljivo slušali predavanja o psihologiji. Ako je to nauka koja se između ostalog bavi ljudskim osobinama, onda je ovo onaj momenat kada učenik prevaziđe svog učitelja.Umjesto da kao školovani psiholog i pedagog, bude za primjer mladjim političkim narastajima, profesorka je imala za cilj odborničko mjesto na listi “ZA budućnost Budve”, a zatim da uzme mandat i “preleti” u NSD.

Poražavajuća okolnost da sve ovo dolazi od osobe koja iza sebe ima četvrt vijeka karijeru profesora psihologije.Razočarana tim neuspjelim planom, ponaša se pogubljeno i transparentno trazi poslove za članove familije, prepustila se u potragu zbrinjavanja svojih interesa i pronalazi “sreću” u NSD. Kao što je i sama rekla da je ideje ne interesuju već samo lični interes”, navodi se u saopštenju koje potpisuju Mladi SNP Budva.

Oni joj poručuju:

“Profesorka, sigurni smo da ste sa dva donijeta potpisa prije izbora puno doprinijeli u padu odlazeceg rezima, a i u jacanju partije ciji ste vec sada član.Zahvaljujemo Vam se što ste na kraju pokazali svoje pravo lice i nadamo se da će Vaši bivši i sadašnji učenici učiti na Vašim greškama.

Takođe iskreno se nadamo da u školstvu nema puno profesora kao što ste Vi, jer je ovo pokazatelj Vaše iskrenosti i ljubavi prema pedagoškim poslom kakav je posao profesora. Shodno temi, Meša Selimović je najupečatljivije pisao o jednoj ljudskoj osobini koja podsjeća na ovu besramnu situaciju: 'Ulizice – to su za mene najgori ljudi na svijetu, najštetniji, najpokvareniji...Dok njih bude nema sreće na svijetu, jer će uništiti sve što je istinska ljudska vrijednost. Profesorka, od srca Vam želimo da svi Vaši lični interesi budu ispunjeni, kad ako ne sad?Želimo Vam svako dobro u životu.Takodje, duboko se zahvaljujemo predsjedniku opstine jer temeljno čisti naše žito od kukolja", zaključuju mladi SNP Budva.

Preporučujemo za Vas