Pokret "Ne damo Nikšić"

Odani tradiciji i kulturi, sa vjerom u zajedništvo, dostojanstveno smo istrpjeli godine posrtanja našeg grada, i uz Božiju pomoć, nesalomiva volja građana Nikšića doprinijela je istorijskoj pobjedi naše Crne Gore

28446 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Ne damo Nikšić
Foto: Ne damo Nikšić

Neprestana borba za spasenje Crne Gore izrodila je Pokret „Ne damo Nikšić“.

Vođeni grupom prosvećenih ljudi, odgajanih na vrijednostima pravde, poštenja i jednakosti borićemo se za prosperitet i bolje sjutra svih građana Nikšića.

Odani tradiciji i kulturi, sa vjerom u zajedništvo, dostojanstveno smo istrpjeli godine posrtanja našeg grada, i uz Božiju pomoć, nesalomiva volja građana Nikšića doprinijela je istorijskoj pobjedi naše Crne Gore.

Neopterećeni vještačkim političkim i ideološkim podjelama koje su razjedinile porodice, bratstva i društvo u cjelini, „Ne damo Nikšić“ pružiće punu podršku prvoj demokratski izabranoj Vladi u Crnoj Gori i biće njena potpora u izgradnji pravednog društva.

Pobjeda narodne volje biće potvrđena u gradu slobode!

U našoj pomiriteljskoj misiji okupićemo sve građane dobre volje, sa kojima ćemo stvoriti bolju budućnost na temeljima stručnog znanja, iskustva, poštenog rada, i bratske ljubavi.