Đokić: Najoštrije osuđujem prijetnje Krivokapić, još više zabrinjava odgovor Uprave policije

"U svoje, ali i u ime Socijaldemokrata dajem punu podršku Miljani, uvjeren da je većinska Crna Gora na njenoj strani"

4334 pregleda 12 komentar(a)
Đokić, Foto: Socijaldemokrate
Đokić, Foto: Socijaldemokrate

Emil Đokić, predsjednik Omladine Socijaldemokrata (SD) Crne Gore saopštio je danas da najoštrije osuđuje prijetnje studentkinji Fakulteta političkih nauka na Univerzitetu Crne Gore (UCG) i članici Savjeta mladih Demokratske partije socijalista (DPS).

Krivokapić je juče saopštila da na svom ličnom Tviter profilu dobija prijetnje koje su zasnovane na nacionalnoj i partijskoj pripadnosti.

Ona je kazala da je prijetnje prijavila Upravi policije Crne Gore u Podgorici, a da je dobila povratnu informaciju da ne mogu da joj izađu u susret.

"Najoštrije osuđujem prijetnje i uvrede upućene Miljani Krivokapić na ovoj mreži, od strane profila čiji je identitet nepoznat. Još više zabrinjava odgovor Uprave policije Crne Gore da oštećenoj, u ovom slučaju, ne mogu pomoći", napisao je Đokić na svom Tviter nalogu.

On je dodao da čvrsto vjeruje da ničiji stav, političko ili bilo koje uvjerenje ne smije biti razlog za progon te osobe.

"U tom smislu, u svoje, ali i u ime Socijaldemokrata dajem punu podršku Miljani, uvjeren da je većinska Crna Gora na njenoj strani", napisao je Đokić.

Bonus video: