Bošković Abazoviću: Kad neko koristi vlast da ovako targetira ljude, obično se to po njega neslavno završi

"Kao i više puta do sada, kada treba skrenuti temu sa hronične nesposobnosti i permanentne izdaje, po ugledu na mnogo sposobnije i darovitije mentore iz Beograda, sazvana je konferencija za medije - ni o čemu"

23441 pregleda 102 reakcija 102 komentar(a)
Bošković, Foto: DPS
Bošković, Foto: DPS

Kad neko koristi poziciju vlasti da na ovakav način targetira ljude, obično se to neslavno završi po tog istog", saopštio je danas Predrag Bošković, poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) i bivši ministar odbrane.

"Sa zadovoljstvom ću se odazvati ako me neko pozove da objasnim šta sam radio na redovnim konsultacijama u Agenciji za nacionalnu bezbjednost (ANB), uz nadu da će se i potpredsjednik Vlade (Dritan Abazović) sa zadovoljstvom odazvati na siguran poziv nadležnom državnom organu zbog ovakvih i sličnih klevetanja", istakao je Bošković.

Abazović je ranije danas na vanrednoj konferenciji za medije Vlade Crne Gore, organizovanoj na temu veza bivšeg rukovodstva ANB i portala "Udar" kazao da je materijal iz ANB završavao na portalu "Udar", a da je Bošković tih dana često boravio u ANB.

"Kao i više puta do sada, kada treba skrenuti temu sa hronične nesposobnosti i permanentne izdaje, po ugledu na mnogo sposobnije i darovitije mentore iz Beograda, sazvana je konferencija za medije - ni o čemu. Jer kako drugačije nazvati pres, koji je pompezno, uz sve dramaturške elemente najavljen zbog jedne teme, a odnosio se na nešto što sa njom nema dodirnih tačaka. Ipak, dovoljno da provladini mediji to kasnije spinuju, po matrici koju su odavno razradili", istakao je Bošković.

On je dodao da na konkretno pominjanje njegovog imena u neprimjerenom kontekstu, od strane, kako je Bošković kazao, glavnog stand-up komičara u ovoj predstavi, ima da izjavi da kada potpredsjednik Vlade objasni ko mu je nudio mito od 21 milion eura, on (Bošković) će mu objasniti i šta je posao ministra odbrane na sastancima u ANB.

Bonus video: